GTA 6 - deset doposud největších zvěstí a leaků
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming GTA 6 Článek GTA 6 - deset doposud největších zvěstí a leaků

GTA 6 - deset doposud největších zvěstí a leaků

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

9. 11. 2023 15:20

Kvapem se blíží oznámení očekávaného nejnovějšího dílu série her Grand Theft Auto, zatímco se k nedočkavým hráčům dostávají střípky informací. Deset největších leaků a zvěstí kolem GTA 6 hovoří o velikosti mapy, ženské protagonistce i herních mechanikách.

Reklama

GTA 6 ve Vice City

Grand Theft Auto: Vice City zajisté patří mezi srdcovky většiny hráčů série GTA. Alespoň část nejnovějšího dílu by se měla odehrávat právě ve Vice City. Samozřejmě ale půjde o moderní dobu, nikoli o 80. léta. Podle všeho by také mělo být Vice City obrovské, dokonce mnohem větší než San Andreas.

Rozvoj Vice City

Podle několika leaků se bude město také vyvíjet. V průběhu pravděpodobně přibydou určité lokace a nebo se budou i měnit.

Ukázka z GTA 6 bude v prosinci, potvrdil Rockstar
i Zdroj: Rockstar Games

Ukázka z GTA 6 bude v prosinci, potvrdil Rockstar

Dlouhodobě kolující spekulace jsou konečně potvrzeny. Společnost Rockstar oficiálně potvrdila, že koncem roku odhalí nový…

8. 11. 2023 14:30

Aktualizace policie

Dle uniklého videa to vypadá, že se můžeme těšit také na vylepšení policie. Uniklé informace hovoří o zapojení popisů, přičemž by měla míře hledanosti pomoci například změna oblečení. Viditelnost policistů by také měla hrát roli, pokud vás totiž uvidí nasedat do vozidla, poznají následně v jakém vozidle se nacházíte.

Očekávaná cena

Cena GTA 6 je hojně diskutovanými tématem mezi fanoušky série. Objevilo se hned několik názorů a údajných interních informací, že by cenovka mohla vystoupat ke 100 až 120 eurům.

Influenceři

Dle úniků by se po světě měli procházet influenceři.

Praní peněz

V GTA 6 už pravděpodobně nebude stačit pouze ukrást peníze. Před útratou je budete muset ještě jako správný padouch vyprat. Dle úniků o nových zločinech ve hře by se ve hře měly nacházet způsoby, jak vyčistit své špinavě získané peníze.

Ženská protagonistka

Dá se říct, že tato spekulace již byla částečně potvrzena nedávnými úniky videí a screenshotů z herního enginu. V šestém díle si budete moci zvolit ženskou protagonistku. Její jméno by mělo být Lucia.

GTA 6 - vše, co víme: datum vydání, čeština, cena, multiplayer
i Zdroj: Rockstar Games

GTA 6 - vše, co víme: datum vydání, čeština, cena, multiplayer

GTA 6 je jednou z nejočekávanějších her. O jejím datumu vydání, ceně či odhalení traileru se již objevilo spoustu spekulací,…

5. 12. 2023 01:20

Úprava postav a rozšířené RPG prvky

Když nemluvíme o online verzích, v dosavadních dílech jsme se setkali s pouze omezenými možnostmi jak si přizpůsobit a upravit své postavy za pomoci účesů a oblečení. V šestém díle bychom údajně měli mít možnost měnit vzhled postav naprosto zásadně. Dle některých fanoušků sérii do jisté míry také chyběl opravdový a propracovaný prvek pořádného RPG. V GTA 6 tak bude pravděpodobně existovat nějaké rozšíření, které by mohlo do hry RPG prvky přinést. Už nyní víme, že Rockstar Games například koupil tvůrce neoficiálního multiplayer režimu Five:M a příslušných roleplay módů.

Kompatibilita s VR

I GTA 5 si můžete zahrát ve virtuální realitě, potřebovat k tomu ale budete několik módů. Kolují však zvěsti, že nejnovější díl bude s virtuální realitou plně kompatibilní.

Otevřené budovy

I přes své bohaté prostředí předcházejících dílů existovalo příliš málo budov, do kterých by se dalo vstoupit a nějakým způsobem interagovat. S nejnovějším dílem pravděpodobně přijde vylepšení také v této oblasti. K navštívení by mohly být i velké obchodní domy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama