Zabíjení démonů při jízdě na skateboardu. Helskate nabídne neotřelou hratelnost
i Zdroj: Phantom Coast
Gaming Helskate Článek Zabíjení démonů při jízdě na skateboardu. Helskate nabídne neotřelou hratelnost

Zabíjení démonů při jízdě na skateboardu. Helskate nabídne neotřelou hratelnost

Monika Kočicová

Monika Kočicová

29. 1. 2024 10:00

Helskate v únoru otevře pekelné brány předběžného přístupu. Originální hratelnost může oslovit fanoušky Tonyho Hawka i akčních rubaček.

Reklama

Vývojářské studio Phantom Coast oznámilo, že hra Helskate vstoupí 15. února do předběžného přístupu, aby mohla být na základě zpětné vazby komunity vylepšena. Zároveň zpřístupinili bezplatnou demo verzi, aby si hráči mohli před zakoupením titul vyzkoušet.

Bloodborne Kart se musí změnit, nařídilo Sony
i Zdroj: Lilith Walther

Bloodborne Kart se musí změnit, nařídilo Sony

Závodní arkádová hra Bloodborne Kart má problém. Společnost Sony zakročila a kontaktovala vývojáře, ti kvůli licenci musí…

29. 1. 2024 09:30

Vývojáři plánují ponechat předběžný přístup přibližně po dobu jednoho roku. Tato verze obsahuje celý Vertheim, první ze tří možných světů, spolu s kolekcí unikátních zbraní, předmětů, bossů a dalších aspektů nutných pro zabíjení démonů. Phantom Coast tvrdí, že v plné verzi bude všeho zmíněného více, a navíc bude obsahovat kompletní příběh.

Helskate je taky jako arkádoví skejťáci z minulých let a nabízí triky, grindy a jízdu po stěně, které přispívají k řetězovým kombinacím. Díky tomuto pohybu je samozřejmě cesta napříč podsvětím zábavná, ale větší komba vedou také k silnějším schopnostem, což chytře propojuje dvě velmi odlišné stránky hry. Titul dále obsahuje standardní rogue-lite možnosti, které vám umožňují experimentovat s různými stavbami a zároveň si mezi jednotlivými běhy zachovávat postupná vylepšení v podobě tetování.

Akční skejťáckou rubačku démonů s prvky rogue-lite Helskate bude možné si od 15. února pořídit na Steamu. Vývojáři zatím neuvedli cenu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama