Heroes of Might and Magic 3 má nový příběh i město
i Zdroj: Horn of the Abyss team
Gaming Heroes of Might and Magic 3 Článek Heroes of Might and Magic 3 má nový příběh i město

Heroes of Might and Magic 3 má nový příběh i město

Monika Kočicová

Monika Kočicová

5. 1. 2024 17:45

Fanoušci vytvořili neoficiální rozšíření do slavné tahové strategie Heroes of Might and Magic 3. Nabídne zbrusu nový herní zážitek s neokoukaným městem i mechanikami.

Reklama

Ačkoliv Heroes of the Might and Magic 3 vyšel před téměř 25 lety, dodnes patří mezi velmi populární a hrané tahové strategie, které má stálou a poměrně početnou komunitu. Dodnes vznikají různé modifikace a fanouškovské projekty, které herní zážitek ještě vylepšují. Jedním z nich je i mod Horn of the Abyss, na kterém vývojáři z řad nadšených fanoušků neustále pracují. A tentokrát přinesli opravdu ambiciózní novinky.

Remake TES II: Daggerfall je hotový a je zdarma
i Zdroj: Github

Remake TES II: Daggerfall je hotový a je zdarma

Neoficiální předělávka druhého dílu série The Elder Scrolls se po letech dočkala vydání. Před koncem roku 2023 si jej…

31. 12. 2023 18:30

„Tým vám s hrdostí představuje největší aktualizaci v historii projektu,“ napsali tvůrci na produktové stránce modifikace. Ta do Heroes of the Might and Magic 3 přidává dlouho očekávané město Factory i zbrusu novou kampaň, která je s oblastí spjatá. Dále přibylo i velké množství grafického, zvukového a video obsahu i herní mechanismy. Vývojáři nezapomněli ani na provedení oprav či různých vylepšení.

Kompletní přehled novinek a obsahu naleznete na webové stránce modifikace Heroes 3 Horn of the Abyss, odkud je možné ji bezplatně stáhnout pro PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama