Remake TES II: Daggerfall je hotový a je zdarma
i Zdroj: Github
Gaming The Elder Scrolls: Daggerfall Článek Remake TES II: Daggerfall je hotový a je zdarma

Remake TES II: Daggerfall je hotový a je zdarma

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 12. 2023 18:30

Neoficiální předělávka druhého dílu série The Elder Scrolls se po letech dočkala vydání. Před koncem roku 2023 si jej fanoušci mohou zahrát zcela zdarma.

Reklama

Po dlouhém vývoji se na světlo světa konečně dostal neoficiální remake slavného RPG The Elder Scrolls II: Daggerfall. Na projektu, který se zhotovil v enginu Unity, se pracovalo od roku 2019. Fanoušky série jistě potěší, že předělávku si mohou zahrát zcela zdarma.

Možná se chystá nový díl Banjo-Kazooie
i Zdroj: Rare

Možná se chystá nový díl Banjo-Kazooie

Insider tvrdí, že se pracuje na nové hře s oblíbenou dvojicí Banjo-Kazooie. Titulu měl dát zelenou Microsoft.

31. 12. 2023 16:00

„Daggerfall Unity je konečně možné považovat za kompletní,“ sdělil tvůrce remaku Gavin Clayton na sociální síti X během uplynulé noci. Příspěvek se během chvíle stal velmi populární, zejména u fanoušků, kteří vývojáři poděkovali za jeho odhodlání i práci.

Samotnou hru je možné stáhnout na Githubu, kde se taky nachází víc přesnějších informací k celé Unity verzi. Instalátor zabírá 50 MB a je možné si vybrat verzi pro Windows, Linux nebo Mac. Clayton dodal, že verze je naprosto odladěná a stabilní. Vývojář ale projekt neopouští, jelikož má v plánu reagovat na podněty hráčů, pokud by se například nalezly nějaké chyby a podobně.

Aby bylo možné si vylepšenou verzi Daggerfallu zahrát, je nutné vlastnit původní hru. Tu je možné získat na Steamu či GOGu, kde je zdarma. Nainstalovat pak modifikaci není nijak složité.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama