Starfield i Modern Warfare III. Steam odhalil nejprodávanější hry roku
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Gaming Článek Starfield i Modern Warfare III. Steam odhalil nejprodávanější hry roku

Starfield i Modern Warfare III. Steam odhalil nejprodávanější hry roku

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 12. 2023 15:45

Digitální obchod Steam zveřejnil žebříčky nejlepších her dle různých kategorií. Na ten seřazený podle tržeb se můžete podívat v článku.

Reklama

Steam odhalil, kterým hrám se v digitálním obchodě v roce 2023 vedlo nejlépe. Zveřejnil žebříčky podle několika kategorií, a jednou z nich byla i tabulka nejlépe prodávaných titulů. Mnoho hráčů může překvapit, které hry se v ní umístily. Samozřejmě služba neuvedla přesná čísla prodejů, pouze hry zařadila do podkategorií označených jako platina, zlato, stříbro a podobně.

Nejhorší hra z roku 2023 nemá na Steamu žádné hráče
i Zdroj: Daedalic Entertainment GmbH

Nejhorší hra z roku 2023 nemá na Steamu žádné hráče

Letošní rok byl v herním světě plný úspěchů. Přesto se najdou i propadáky, které se nedočkaly ohlasů, které jejich tvůrci…

30. 12. 2023 15:20

Mezi nejlépe prodávané hry podle hrubých tržeb patří Call of Duty: Modern Warfare III, PUBG Battlegrounds, Destiny 2, Hogwarts Legasy, Baldur's Gate 3, Cyberpunk 2077, Apex Legends, Starfield, Lost Ark, Sons of the Forest, Counter-Strike 2 a Dota 2. Ačkoliv je zde mnoho titulů, které jsou free to play, tak stále obsahují velmi výdělečné mikrotransakce.

V zlaté kategorii se pak umístily Red Dead Redemption 2, Elden Ring, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Dead by Daylight 3, Naraka: Bladepoint, GTA V, Resident Evil 4, War Thunder, FIFA 23, Armored Core VI Fires of Rubicon, Warframe a EA Sports FC 24. I zde se najdou překvapivá jména nebo free to play tituly. Zároveň je zajímavé sledovat, že mezi nejlépe prodávanými hrami se drží ve větší míře spíš starší tituly.

Až stříbrná kategorie má i českého zástupce. Je jím Euro Truck Simulator 2, což možná není překvapením, jelikož hra si na Steamu dlouhodobě vede velmi dobře a často je mezi nejprodávanějšími hrami měsíce. Spolu s kamioňáckým simulátorem se umístily například Cities: Skylines 2, Forza Horizon 5, Star Wars Jedi: Survivor, The Sims 4 a další.

Celkově je možné se podívat na 100 nejlépe prodávaných her na Steamu, máte tak příležitost zjistit, jak si třeba vedli vaši oblíbenci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama