Nejhorší hra z roku 2023 nemá na Steamu žádné hráče
i Zdroj: Daedalic Entertainment GmbH
Zajímavosti The Lord of the Rings: Gollum Článek Nejhorší hra z roku 2023 nemá na Steamu žádné hráče

Nejhorší hra z roku 2023 nemá na Steamu žádné hráče

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

30. 12. 2023 15:20

Letošní rok byl v herním světě plný úspěchů. Přesto se najdou i propadáky, které se nedočkaly ohlasů, které jejich tvůrci očekávali. Jedna z těchto her však dosáhla v počtu hráčů rekordně nízkých čísel.

Reklama

Ne všechny letošní hry se dočkaly úspěchů, jako například povedené Baldur's Gate 3 nebo také úspěšné pokračování her Spider-man.

Jedním z těchto zklamání je The Lord of the Rings: Gollum, hra založená na mytologii od J. R. R. Tolkiena. Velmi negativních recenzí se dočkala jak od kritiků, tak od hráčů, které se podepsaly i na herních statistikách.

Výprava za miláškem ve zpracování od Daedalic Entertainment se dočkala maxima 502 současných hráčů, které už nepřekonala. Číslo totiž v následujících měsících prudce kleslo.

Dle Steam Charts má hra za poslední dvě hodiny (v době psaní článku) celkem 8 hráčů, za posledních 24 hodin se jejich počet vyšplhal na chabých 18. Jsou však i dny, kdy hra neměla hráče vůbec žádné. 

Nejhorší hra z roku 2023 nemá na Steamu žádné hráče

Tento propadák, který patří na vrchol seznamu nejhorších her za rok 2023, se tak stal velkým zklamáním nejen pro vývojáře, ale také pro fanoušky, kteří doufali, že se dozvědí o jedné z nejvýraznějších postav z Pána prstenů více. Němečtí vývojáři Daedalic Entertainment také zrušili veškerou další produkci založenou tvorbě J. R. R. Tolkiena a vývoj hry opustili.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama