Možná se chystá nový díl Banjo-Kazooie
i Zdroj: Rare
Gaming Článek Možná se chystá nový díl Banjo-Kazooie

Možná se chystá nový díl Banjo-Kazooie

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 12. 2023 16:00

Insider tvrdí, že se pracuje na nové hře s oblíbenou dvojicí Banjo-Kazooie. Titulu měl dát zelenou Microsoft.

Reklama

Po letech by se konečně mohla objevit nová hra Banjo-Kazooie. Známý insider NateDrake na fóru ResetEra uvedl, že je ve vývoji ve společnosti Microsoft. Projekt měl dostat zelenou začátkem minulého roku. Víc informací se zatím o vývoji neví. „Vývoj se může hodně změnit,“ uvedl insider.

Server Insider Gaming, který na insiderovo zjištění upozornil, uvedl, že se mu nepodařilo ověřit, zda se v Microsoftu skutečně pracuje na dalším Banjo-Kazooie. NateDrake však byl v minulosti se svými informacemi přesný, včetně nedávného oznámení nové hry od Arkane Lyon Marvel's Blade.

Ještě dřív se k oblíbené akční plošinovkové sérii vyjádřil i šéf Xboxu Phil Spencer. „Je pravda, že když najdeme správný tým a správnou příležitost, rádi se vracíme k příběhům a postavám, které jsme viděli dříve,“ sdělil pro Windows Central.

Banjo-Kazooie měl několik dílů na různých platformách, včetně Nintenda a Xboxu, začátkem milénia. Poslední díl se objevil v roce 2008, ale ten fanoušci považují spíš za spin off než plnohodnotné pokračování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama