Heroic mají poslední šanci na kvalifikaci na IEM Dallas, na Virtus.pro neměli
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-Mwzxb2C/A
CS 2 Článek Heroic mají poslední šanci na kvalifikaci na IEM Dallas, na Virtus.pro neměli

Heroic mají poslední šanci na kvalifikaci na IEM Dallas, na Virtus.pro neměli

Pavla Doušová

Pavla Doušová

13. 3. 2024 12:18

V úterý večer proběhlo finále vyššího pavouka uzavřených kvalifikací na IEM Dallas, kde se utkali HEROIC s ruskými Virtus.pro o místo na tomto eventu. Vítězně odešli Virtus.pro, Dánům se tentokrát nedařilo dostatečně.

Reklama

V roce 2024 se Virtus.pro a HEROIC setkávají poprvé, naposledy proti sobě stáli v listopadu loňského roku ve čtvrtfinále Thunderpick World Championship 2023. Odtud, stejně jako tentokrát, vítězně odcházeli Virtus.pro. Od té doby se sestava HEROIC ještě měnila, takže znovu nebylo jasné, co v utkání čekat.

Začalo se Overpassem, za poslední tři měsíce vcelku úspěšnou mapou pro Virtus.pro, kteří si ji i dnes vybrali. Již od začátku se více dařilo právě ruskému mužstvu, které z prvního poločasu odcházeli se značným náskokem 6 bodů a do výhry jim tak nechybělo mnoho. V druhé polovině se tato bodová výhoda pomalu ale jistě vytrácela a HEROIC dotahovali, ale nestačilo to na to, aby se probojovali do přesčasu.

Druhou mapou byl Mirage, který od začátku byl vyrovnanější a o body se bojovalo mnohem krvelačněji. Virtus.pro vedli pouze o dva body, vedení ale zůstalo na jejich straně i po zbytek mapy. Druhá část Mirage byla absolutně vyrovnaná a přesčas HEROIC znovu unikl mezi prsty, tentokrát pouze o jeden bod

Nejlepším hráčem zápasu se stal Petr “fame” Bolyshev s krásným výsledkem 42 zabití na 30 smrtí a jeho způsobené poškození za kolo bylo průměrně 95.

Virtus.pro se touto výhrou bezpečně dostali na hlavní event IEM Dallas 2024 a Heroic čeká poslední šance na kvalifikaci ve středu 13.3. od 15:30 proti Metizport.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama