Hra přezdívaná jako slovenské GTA se představuje v gameplay traileru
i Zdroj: Vivat Slovakia (se svolením)
Gaming Článek Hra přezdívaná jako slovenské GTA se představuje v gameplay traileru

Hra přezdívaná jako slovenské GTA se představuje v gameplay traileru

Jarmil Černý

Jarmil Černý

15. 2. 2024 18:00

Dlouho očekávaná hra, které nikdo neřekne jinak než „slovenské GTA“ se konečně představila v gameplay traileru. Vývojáři z Team Vivat navíc prozradili, na kdy chystají předběžný přístup a kdy se dočkáme oficiálního datumu vydání.

Reklama

Vývojáři také uvedli, že se připravují na spuštění předběžného přístupu, na který se mohou fanoušci těšit už 18. dubna 2024. V tom by měli odhalit otevřený herní svět slovenského hlavního města Bratislavy a zároveň by měla být dostupná první polovina příběhových misí včetně vedlejších městských aktivit.

Příběh se bude odehrávat v 90. letech, které na Slovensku provázelo mnoho korupčních kauz. Po pestrém světě slovenské metropole by se už v předběžném přístupu mělo prohánět kolem 50 dobových vozidel, ve kterých bude k dispozici rádio stanice LFO a přidat půjde i úplně vlastní playlist.

Plnou verzi hry plánují vývojáři ze slovenského Team Vivat vydat ještě v roce 2024, přesný datum však zatím nespecifikovali. „Kedy presne to bude sa v tomto momente nedá určiť. No rozhodne to nebudeme naťahovať a ak sleduješ
naše kanály, všetky detaily sa dozvieš vždy medzi prvými,“ sdělili vývojáři v tiskové zprávě.

Do plné verze hry si dali vývojáři za cíl zkompletovat hlavní příběhovou linku, přidat nové městské aktivity a oživit město hromadnou dopravou. Objevit by se ve hře měl i psí společník, se kterým budeme jako hráči pravděpodobně moci různě interagovat.

exkluzivni-pohled-do-zakulisi-slovenske-herni-dilny-tvurci-open-world-adventury-vivat-slovakia-odhaluji-sva-tajemstvi

Exkluzivní pohled do zákulisí slovenské herní dílny: Tvůrci open-world adventury Vivat Slovakia odhalují svá tajemství

Vyzpovídali jsme tvůrce open-world adventury Vivat Slovakia. Co prozradili o vývoji? Kolik lidí na hře pracuje a na jaká…

26. 11. 2023 16:00
Obsah z Spite.cz

Odměn se dočkají i hráči, kteří hru finančně podpořili a to už v předběžném přístupu, kde by měli obdržet první polovinu odměn z platformy StartLab. Zbytku se poté dočkají s plným vydáním hry.

Fanoušci si budou moci hru zakoupit už v early access. Následující aktualizace až do plné verze hry budou zdarma. Hra bude dostupná na PC s operačním systémem Windows. Jelikož vývojáři na optimalizaci hry stále pracují, hardwarové požadavky zatím nejsou známé.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama