Herní Indiana Jones láká na akci, dobrodružství a Harrisona Forda
i Zdroj: Machine Games
Gaming Indiana Jones and the Great Circle Článek Herní Indiana Jones láká na akci, dobrodružství a Harrisona Forda

Herní Indiana Jones láká na akci, dobrodružství a Harrisona Forda

Josef Ventrča

Josef Ventrča

20. 1. 2024 15:15

Indiana Jones and The Great Cicle vypadá na záběrech ze hry skvěle. Vývojáři z Machine Games konečně prozradili detaily a zároveň odhalili přibližné datum vydání.

Reklama

Studio Machine Games na prvních záběrech hratelnosti představilo akční titul Indiana Jones and The Great Circle. Video nenechalo hráče chladnými, jelikož vývojáři vytáhli z rukávu hned několik es. Slavný archeolog má i v herní adaptaci tvář hollywoodského herce Harrisona Forda, tak jak jej známe z původní filmové trilogie. Hlas – i kvůli aktuálnímu věku herce – postavě propůjčil uznávaný dabér Troy Baker, který je nejspíš nejznámější svou rolí Joela v The Last of Us. A zaznělo i jméno Todda Howarda, tvůrce série The Elder Scrolls nebo Starfieldu, který se měl na vývoji podílet.

Slavná jména jsou zaručeným pozlátkem titulu a zvyšují očekávání hráčů, ale veřejnost kromě nich zajímá především to, jak se Indiana Jones bude hrát. Tvůrci dle oficiálních materiálů slibují jedinečné dobrodružství, které se dějově odehrává mezi filmy Dobyvatelé ztracené archy a Poslední křížová výprava, konkrétně v roce 1937. Hráči budou čelit zlým silám snažícím se po celém světě najít prastarý artefakt s ohromnou mocí.

The Great Circle má být velmi narativně založené dílo pro jednoho hráče, takže lze očekávat časté filmečky mísící se s naskriptovanou akcí. Uživatelé ale budou svědky impozantně zpracovaných otevřených lokací v Egyptě, Vatikánu a Thajsku, ve kterých budou čelit i řešení hádanek a objevovat záhady. Během putování narazí na mnoho postav.

Indiana Jones nebude pro všechny, Bethesda mění plány

Indiana Jones nebude pro všechny, Bethesda mění plány

Vypadá to na další exkluzivitu.

23. 6. 2023 16:43

Machine Games jsou tvůrci moderních dílů série Wolfenstein, takže je jasné, že Indiana Jones bude taky plný přestřelek a soubojů s nepřáteli. Kromě pěstí a střelných zbraní bude možné použít i ikonický bič. Ten se hodí i pro překonávání překážek ve starobylých chrámech a na dalších místech. Jelikož je titul z pohledu první osoby, akční pasáže budou velmi imerzní.

Vývojáři slibují, že Indiana Jones and The Great Circle vyjde ještě letos na PC a konzole Xbox Series. Stejně jako ostatní hry od Microsoftu pak v první den vydání bude součástí předplatné služby Xbox Games Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama