Kapitán legendárních Astralis prodlužuje smlouvu, zůstane další dva roky
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS:GO Článek Kapitán legendárních Astralis prodlužuje smlouvu, zůstane další dva roky

Kapitán legendárních Astralis prodlužuje smlouvu, zůstane další dva roky

Michael Douša

Michael Douša

22. 9. 2023 16:31

Benjamin „blameF“ Bremer je klíčovou postavou velké přestavby sestavy dánské organizace Astralis. Je známý jako velmi agresivní hráč, který i přesto, že zastává roli kapitána - tradičně spojenou s nižším individuálním výkonem - pumpuje na serveru neuvěřitelné výkony. Jeho snažení ale nese ovoce a Astralis si ho tak nechají minimálně do konce roku 2025.

Reklama

BlameF naskočil do Astralis jako do jedoucího vlaku ještě v době, kdy v sestavě hrála taková jména jako Lukas „gla1ve“ Rossander či Andreas „Xyp9x“ Hojsleth poté, co odešel z tehdy ještě evropských Complexity. Nyní je však sestavě nejdéle hrajícím hráčem i přesto, že vedle sebe má snipera Nikolaie „device“ Reedtze, který v Astralis vyhrál čtyři Major turnaje. Ten si ovšem dal od Astralis pauzu ve švédských Ninjas in Pyjamas. 

Jeho výborné výkony tak nezůstaly bez povšimnutí. Astralis jej nechtějí nechat nikam odejít ještě pěkně dlouhou dobu, dánský kapitán si tak může oddychnout a užívat si stability.

Dneska je to právě Astralis, kde chci být a je to sestava, ve které chci být ze všeho nejvíc. Jsme součástí úžasného procesu a vyvíjím se jako hráč.

Ředitel sportovní divize, Kasper Straube, navíc chválí skvělou atmosféru mezi jím jako kapitánem a druhou významnou postavou v týmu, právě legendárním sniperem devicem. „Jeho oddanost a spolupráce s druhým přirozeným vůdcem v týmu, devicem, byla neuvěřitelně důležitá pro přestavbu týmu, takže jsem moc rád za tohle prodloužení,“ uvádí Straube v tiskovém prohlášení.

Device na IEM Cologne || Rostislav Douša
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Device na IEM Cologne || Rostislav Douša

Nová smlouva tak bude pravděpodobně dobrou motivací pro dánského kapitána do nadcházejícího play-off na ESL Pro League, kam se probojovali po výborných výkonech ve skupině A, kde porazili i brazilské FURIA v novém složení. Bude to ale stačit na tak dobrý výsledek, jako se jim povedl třeba na IEM Cologne? To budeme muset zjistit. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama