Komunita kritizuje EA Sports FC 24 za ohyzdné tváře hráčů
Gaming Článek Komunita kritizuje EA Sports FC 24 za ohyzdné tváře hráčů

Komunita kritizuje EA Sports FC 24 za ohyzdné tváře hráčů

Jarmil Černý

Jarmil Černý

11. 7. 2023 17:48

Hráčská komunita EA Sports FC 24 si okamžitě všimla zvláštních výrazů v tvářích hráčů.

Reklama

EA Sports FC 24 se ukázal v prvním traileru a hráčská komunita si okamžitě všimla zvláštních výrazů v tvářích některých hráčů. Ačkoliv bude hlavní tváří nového dílu fotbalového simulátoru dánský ďábel Erling Haaland, v případě ultimátní edice zvolila EA jinou cestu.

Obal ultimátní edice vzdává hold hned 31 fotbalistům z řad mužů i žen a z různých časových období. Vývojáři tak na sebe ušili nemalý bič, museli na úvodní fotku edice dostat všechny tyto osobnosti.

„Brácho, kdo je tohle?“

Když EA 10. července zveřejnila obal ultimátní edice, téměř okamžitě se na twitteru ozvalo několik známých jmen z řad hráčů a fanoušků fotbalové série. Účet Donk, který se zaměřuje na obsah okolo oblíbeného fotbalového simulátoru napsal pod příspěvek vývojářů, že někteří hráči takto v realitě vůbec nevypadají. Podobiznu slavného Ronaldinha pak přirovnal postavě CJ z populární herní série Grand Theft Auto: San Andreas.

Svoji herní podobiznu si za rámeček pravděpodobně nedá ani anglický fotbalista Bukayo Saka. Známý streamer NYKchazza reagoval na výstřižek jeho podobizny slovy „Brácho, kdo je tohle?“ Následně ale dodal, že obecně považuje tento obal za historicky nejlepší.

Někteří diskutéři dokonce začali spekulovat, že hráčské podobizny vypadají, jako by byly vytvořeny AI. Byť jde pravděpodobně pouze o konspirační teorie, EA by se na některé hráčské tváře ještě jednou podívat mohla. Datum vydání EA Sports FC 24 by mělo být zveřejněno 13. července společně s další várkou informací o hře a gameplay trailerem. Vše, co o EA Sports FC 24 zatím víme se můžete dočíst v našem přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama