Kritika neustává. The Day Before je prý pouhý podvod
i Zdroj: FNTASTIC
Gaming The Day Before Článek Kritika neustává. The Day Before je prý pouhý podvod

Kritika neustává. The Day Before je prý pouhý podvod

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

13. 12. 2023 10:30

V jednu chvíli nejžádanější hra na Steamu nyní čelí ostré kritice. I přes to, že byl vydán opravný patch, The Day Before nyní nespokojení hráči nazvali podvodem.

Reklama

Vývojáři hry si dali načas a někteří hráči už ani nedoufali, že nastane den, kdy hra skutečně vyjde. Přes to, že od tvůrců zaznělo, že chtějí hru zpřístupnit až tehdy, kdy si budou jistí jejím nejlepším stavem, The Day Before schytalo na Steamu vůbec nejhorší hodnocení „Extrémně záporné“.

Mnoho hráčů vrátilo titul téměř ihned zpět, protože hra nebyla ani zdaleka taková, jakou ji vývojáři slibovali. Na Redditu se dokonce objevily spekulace, že je hra pouze jedním velkým podvodem. 

Již pár chvilek po vydání, se streamer Lirik pustil do diskuze, že se některé části hry, jako mapy, inventáře, postavy nebo dokonce i pohled z 3. osoby zdají, jako by byly pouze z herního trhu, nikoli vytvořené samotnými vývojáři hry.

Hlubší průzkum a informace o tom připravil uživatel Redditu s přezdívkou EpicStory1989, který vypsal celý seznam assetů, které byly údajně použity.

Přesto, že používání předpřipravených assetů není nijakým způsobem zakázáno, vývojáři z FNTASTIC se k této kritice zatím nevyjádřili. 

Studio FNTASTIC se však v reakci na negativní ohlasy rozhodlo ukončit činnost. Hra The Day Before následně zmizela také ze Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama