Letošní vydání Avatar: Frontiers of Pandora je jisté, Ubisoft slibuje i DLC
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Avatar: Frontiers of Pandora Článek Letošní vydání Avatar: Frontiers of Pandora je jisté, Ubisoft slibuje i DLC

Letošní vydání Avatar: Frontiers of Pandora je jisté, Ubisoft slibuje i DLC

Josef Ventrča

Josef Ventrča

15. 11. 2023 17:30

Ubisoft oznámil, že Avatar: Frontiers of Pandora je gold, tedy hra je v poslední fázi vývoje a vydání už nic nebrání. Studio navíc oznámilo i plány do budoucna.

Reklama

Vývoj Avatar: Frontiers of Pandora se oficiálně dostal do finální fáze. Podle Ubisoftu už hře nestojí nic v cestě na prodejní pulty. Datum vydání se tak plánuje na 7. prosince 2023.

Ubisoft láká na Avatara plného akce a parkouru
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft láká na Avatara plného akce a parkouru

Na akci Ubisoft Forward byl představen gameplay trailer.

13. 6. 2023 08:11

O tom, že se blíží vydání dlouho očekávaného akčního RPG v otevřeném světě, napovídaly i častější ukázky a rozbory ze hry. Z nich však mají hráči rozporuplné pocity. Ačkoliv část se těší, že se vydá do svého oblíbeného filmového světa, který bude moci důvěrně nasát díky hraní z pohledu z první osoby, tak jiní titul nazývají jako předělaný fantasy Far Cry, který se pouze snaží využít prvky ze známější značky k úspěchu.

Zda se jedná pouze o přísné předčasné verdikty či pravdu se brzy dozvíme. Z dosud zveřejněných záběrů lze uznat, že místy to slavnější sérii Ubisoftu připomíná, ovšem Avatar nabízí i vlastní originality, jako třeba létání na Ikranovi. Taky je možné pozorovat nádherně propracovaný svět, ve kterém budeme čelit lidským nepřátelům a jejich technologiím.

Plány do budoucna

Vývojáři nelení a při příležitosti potvrzení konečné fáze vývoje odhalili, co může Avatar: Frontiers of Pandora očekávat v nadcházejícím období. Hlavním rozšiřujícím produktem je Season Pass, který bude součástí edic Gold a Ultimate. Díky němu se hráčům zpřístupní další dvě příběhová rozšíření: The Sky Breaker vyjde v létě příštího roku, a na podzim pak bude dostupné Secrets of the Spires. Součástí Season Passu bude také bonusový úkol Familiar Echoes, který hráče vyzve k infiltraci vysoce zabezpečené vojenské základny RDA, a nebude chybět ani speciální kosmetická sada.

Hra si rozhodně zaslouží pozornost, už jen z důvodu, že se francouzští vývojáři konečně snaží oslovit hráče i něčím jiným než dosud zavedenými značkami. Otázkou samozřejmě zůstává, do jaké míry se bude jednat o unikátní zážitek. Avatar: Frontiers of Pandora si budou moci zahrát majitelé PC a konzolí Xbox Series X|S a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama