Liquid se drží nad vodou, Lynn Vision mají poslední šanci
i Zdroj: ESL Gaming
Esport CS:GO Článek Liquid se drží nad vodou, Lynn Vision mají poslední šanci

Liquid se drží nad vodou, Lynn Vision mají poslední šanci

Pavla Doušová

Pavla Doušová

21. 9. 2023 19:43

Poslední skupina ESL Pro League season 18 je v plném proudu a i přes krušný začátek se Liquid drží v nižším pavouku. Místo nich se do pavouka poslední šance propadli čínští Lynn Vision, číslo 53 v HLTV.org žebříčku, dnes jim štěstěna nepřála.

Reklama

Čtvrteční odpoledne bylo rozhodující pro mužstvo týmů Liquid a Lynn Vision. Bojovalo se o zůstání v nižším pavouku a oba týmy, které své zahajující hry prohrály 0-2, se v něm zoufale chtěli ještě nějakou dobu zahřát.

Jako první si vybírali čínští hráči, Lynn Vision si tak vzalo Anubis, jednu z jejich nejlepších map, na které odehráli nejen více her než Liquid, ještě z toho vyšli v posledním půl roce lépe procentuálně. První poločas byl nervy drásající, těsný souboj těchto velmi rozdílných mužstev. Druhou část mapy ale Liquid otevřeli šesti vyhranými koly po sobě a tím se drasticky přiblížili výhře, Lynn Vision již nebyli schopni to dotáhnout.

Ale s druhou mapou přichází druhá šance na výhru, která pro čínský tým bohužel nebyla velká. Liquid si jako druhou mapu vybrali Ancient, na kterém se jim za posledních šest měsíců daří nejméně, dnes ale měli štěstí. Ze začátku to tak jasné nebylo, později ve hře se jim ale povedla další krásná vítězná série, tentokrát dokonce sedmikolová. V druhém poločase pak pustili Lynn Vision pouze k jednomu jedinému bodu, zbytek si ukořistili pro sebe. 

Nejvíce zabití, nejlepší způsobené poškození za kolo i nejvíce asistencí měl v tomto zápase jeden z nejnovějších přírůstků týmu Liquid, maďarský Alex “Rainwaker” Petrov s 46 zabitími, 101,7 průměrným způsobeným poškozením za kolo a 13 asistencemi. Jeho celkový rating z této hry byl 1,57. Podal hvězdný výkon, stejně jako zbytek jeho týmu.

Lynn Vision čeká zápas proti poraženému týmu z utkání Eternal Fire/9INE, Liquid v pátek od 19:30 hrají proti Cloud9. Všechny zápasy jsou dostupné na twitch.tv/eslcs a twitch.tv/eslcsb.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama