První velké turnaje v CS2 by měly odstartovat už v říjnu 2023
i Zdroj: Roobet Cup
Esport CS 2 Článek První velké turnaje v CS2 by měly odstartovat už v říjnu 2023

První velké turnaje v CS2 by měly odstartovat už v říjnu 2023

Martin Říha

Martin Říha

20. 9. 2023 15:15

Ačkoli původní časové plány vypadaly na rychlejší a hektičtější přechod z CS:GO na CS2 než je tomu nyní, nemění to nic na tom, že tento proces je nezastavitelný. Ani esport není výjimkou, protože první S-Tier turnaj je za rohem a my již známe jména některých účastníků.

Reklama

Podle populární stránky pro sledování výsledků esportových klání se uskuteční první S-Tier turnaj Roobet Cup 2023 ke konci října. Turnaj proběhne online a odstartuje ve středu 25. října. Dohromady 16 týmů se v něm popere o částku 250 000 dolarů. Prozatím víme o 8 týmech, které se zúčastní. Nebudou chybět zvučná jména jako Astralis, Fnatic, Virtus.pro nebo například Ninjas in Pyjamas. Dalšími účastníky jsou 9INE, 9z Team, BIG či FURIA.

Od 27. října by na něj měl navázat také Thunderpick World Championship 2023 a 8. listopadu se jako třetí velký turnaj představí Hussar Cup 2023. Naopak v případě tradičnějších turnajů ze série Blast to zatím vypadá, že letošní sezonu dohrají na CS:GO.

Otázkou zůstává, jak a jestli s příchodem Counter-Strike 2 můžeme očekávat výraznější změny ve výsledcích jednotlivých týmů v turnajích. Na odpověď si budeme muset, minimálně ještě chvíli, počkat.

ANKETA: Myslíte si, že CS2 přinese velké změny ve výsledcích týmů v turnajích?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama