Liquid se loučí se třemi členy, Patsi, daps i oSee si budou hledat nové mužstvo
i Zdroj: YEKINDAR na IEM Katowice 2023 || Credits: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Liquid se loučí se třemi členy, Patsi, daps i oSee si budou hledat nové mužstvo

Liquid se loučí se třemi členy, Patsi, daps i oSee si budou hledat nové mužstvo

Pavla Doušová

Pavla Doušová

21. 11. 2023 20:47

Oficiálním prohlášením se americká organizace vzdala jak dva ze svých hráčů, tak i trenéra. Liquid ještě s personálními změnami nejsou u konce, čeká je velké rozhodování o tom, koho získat místo nich.

Reklama

Když už si někteří mohli myslet, že celosvětové šílenství změn ve všemožných týmech je u konce, znovu se objevili Liquid s velkými personálními změnami. Tým v posledním týdnu opustil Robert "Patsi" Isyanov a coach Damian "daps" Steele. Nejčerstvější jsou ale zprávy o odchodu Joshe “oSee” Ohma. Z dosavadní sestavy tak zůstává pouze Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis a Keith “NAF” Markovic.

V nedávné době byly neověřené informace o tom, že nějaké změny v týmu budou, očekávala se výměna jednoho ze stávajících hráčů za Caspera “CadiaN” Møllera, který by dle zdrojů měl nahradit oSeeho na pozici AWPera. O dosavadního mají údajně zájem NRG, nic ale není zatím jasné.

Patsi byl s týmem velice krátce, pouze od června tohoto roku. Vedení se asi rozhodlo, že se jim do týmu nehodí stylem hry, možná to ale je i něčím jiným. O rok déle se u Liquid ohřál Damian “daps” Steele. Nejdéle byl s Liquid oSee, příští měsíc by to byly dva roky. 

Liquid jsou momentálně ve fázi hledání zbývajícího člena, v rozhovoru pro HLTV.org s brazilským střelcem Kaikem “KSCERATO” Ceratem se sám hráč přiznal k tomu, že nabídka ze strany Liquid padla a on ji odmítnul. Sám KSCERATO také říká, že by prozatím rád zůstal ve FURIA, ale že v budoucnosti se může stát cokoliv. Momentálně je ale ve FURIA spokojen a miluje svůj tým i samotnou organizaci.

Liquid stále mají zálusk na Russela “Twistzz” Van Dulkena, hvězdu momentálně nejlepšího týmu v CS2, FaZe, kteří vyhráli poslední tři větší eventy po sobě. Tam ale nekončí, jak již bylo zmíněno, i Casper “CadiaN” Møller a například Felipe “skullz” Medeiros jsou na jejich hledáčku.

Možností je spousty, žádná ale zatím není jistá. Co si o tom myslíte a koho byste chtěli v Liquid vidět vy?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama