Manažer turnajové organizace byl vyhozen. Kradl registrační poplatky do Valorant turnajů
i Zdroj: Ilustrační obrázek od Racool_studio z Freepik
Esport Valorant Článek Manažer turnajové organizace byl vyhozen. Kradl registrační poplatky do Valorant turnajů

Manažer turnajové organizace byl vyhozen. Kradl registrační poplatky do Valorant turnajů

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

5. 10. 2023 16:30

Organizace Knights Arena pořádající Valorant Challengers League pro Severní Ameriku před pár dny propustila jednoho z manažerů za zpronevěru peněz. Podle obvinění se měl dopustit krádeží registračních poplatků.

Reklama

Knights Arena se několik posledních dní potýkala s nepříjemnou situací. Bývalý účastník jejich turnaje obvinil jednoho ze zaměstnanců z krádeže peněz. Manažer akcí Jasper „sfX“ Ko se měl dopustit krádeží registračních poplatků od hráčů účastnících se turnajů zmíněné organizace. Jednat by se mělo o tisíce dolarů.

Dvoutýdenní vyšetřování tohoto finančního podvodu skončilo prohlášením organizace, že byl zaměstnanec zodpovědný za tento čin propuštěn. Podle všeho měl Jasper přesměrovávat poplatníky na svůj osobní platební portál, zatímco jim tvrdil, že platí pomocí autorizované metody turnajové organizace.

Dále je společnost v kontaktu také s ostatními oběťmi podvodu, kterým vrací odcizené peníze a vyzvala i všechny případné další poškozené, aby se ozvali. Incident rovněž nahlásili místním orgánům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama