Mobilní verze Valorantu bude mít funkce, které si hráči na počítači přejí už od vydání
i Zdroj: Riot Games
Gaming Valorant Mobile Článek Mobilní verze Valorantu bude mít funkce, které si hráči na počítači přejí už od vydání

Mobilní verze Valorantu bude mít funkce, které si hráči na počítači přejí už od vydání

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

27. 9. 2023 11:45

Valorant Mobile je ve vývoji již několik let. K dispozici jsou další informace o tom, jakým směrem se vývoj hry odebírá. Na platformě X (původně Twitter) se totiž objevila nová videa, kde jsou ukázané určité funkce vznikající střílečky. Po některých z těchto funkcí touží hráči Valorantu na počítači dokonce již od samého vydání hry.

Reklama

Na internetu vzniklo postupem času několik účtů, které se specializují na postupné odhalování právě vyvíjené hry od Riot Games. Díky nim si můžeme začít tvořit obrázek o tom, jak by mohla finální verze hry Valorant Mobile vypadat. Od oznámení hry uběhly více než 2 roky a za tu dobu se nastřádalo mnoho informací. Nejnovější publikovaná videa ukazují, jak bude vypadat rozhraní hry na tabletu, výběr agentů, systém hodnocení a odměn, animace MVP hráčů a záznamy hry. Pojďme si představit některé z novinek, které o Valorant Mobile vypluly na povrch, blíže.

Záznamy a highlighty

Pravděpodobně nejžádanější funkcí, kterou hráči Valorantu po Riot Games vyžadují již od počátků, jsou záznamy her. Dle jednoho účtu, který se specializuje na uniklé informace o mobilní verzi, bude právě tato funkce součástí Valorant Mobile. Obsahovat by měla hra i možnost si přidat oblíbené momenty ze hry na profil. Záznamy her existují i v mnoha dalších FPS hrách, mezi kterými je třeba Call of Duty, Overwatch 2 nebo dokonce samotné CS:GO. Uvidíme, zda Riot vyslechne své fanoušky a třeba po testu na mobilní verzi, začnou pracovat na záznamech i pro počítačovou komunitu.

Animace agentů

Animace agentů je samozřejmě i součástí počítačové verze hry. Je však omezená pouze na animaci v selekci agentů. Videa z Valorantu Mobile však představila prvek, který se zalíbil nejednomu hráči Valorantu na počítači.

Nejen že zůstanou u mobilní verze animace při volbě agenta, pokud však za hru podáte nejlepší výkon a hra vás označí za tzv. MVP (most valuable player/nejužitečnější hráč pozn. red.), uvidíte na závěr krátkou animaci svého agenta. Není divu, že se pro ně nadchla i počítačová komunita, vypadají totiž moc dobře.

Na příchod této hry si budeme muset ještě chvíli počkat. Zatím není známý datum vydání, avšak je jasné, že už je hra v testovací fázi. Dostupné je i video, jak takové hraní vypadá.

Prozatím byly novinky a informace o momentální fázi hry přijaty s pozitivním ohlasem. Dokonce by si určité funkce přála i počítačová komunita. Uvidíme jakými zprávami nás Riot Games překvapí příště, buďte u toho s námi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama