Moddeři v Baldur's Gate 3 nezahálí. Orkyně dostaly pořádné nádobíčko
i Zdroj: Larian Studios
Gaming Baldur's Gate 3 Článek Moddeři v Baldur's Gate 3 nezahálí. Orkyně dostaly pořádné nádobíčko

Moddeři v Baldur's Gate 3 nezahálí. Orkyně dostaly pořádné nádobíčko

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 8. 2023 10:24

Modifikace zvětšuje slečnám poloorků část těla, na kterou mohou být patřičně hrdé.

Reklama

Bude to teprve týden, co rozsáhlé fantasy RPG Baldur's Gate 3 od Larian Studios spatřilo světlo světa v plné verzi. Komunita modderů však neztrácí čas a pracuje na různých modifikacích, které ostatním hráčům zjednoduší nebo vylepší zážitek z hraní. Někteří však pracují i na zajímavě obohacujících fíčurách pro postavy. Modder HyenaDingo nyní vytvořil modifikaci s názvem Pride of the Orcs - Larger genitalia for female HalfOrc upravující pohlavní orgány poloorkyň. Překvapením pro některé může být, že se jedná o penisy. „Jsou nejsilnější rasou ve hře, fyzické atributy tomu mají odpovídat,“ píše se v popisku.

Nahota v novém Baldur's Gate 3 děsí streamery

Nahota v novém Baldur's Gate 3 děsí streamery

Nejsledovanější klipy ze streamování nové hry obsahují záběry na nahé postavy.

4. 8. 2023 11:48

Jelikož je v titulu možné vytvářet postavy naprosto dle svých představ, tak vývojáři nechali naprostou svobodu hráčům, aby s tělem svých hrdinů udělali téměř cokoliv. Proto je možné například dávat ženským typům mužské genitálie nebo hlas, což platí i obráceně. A ačkoliv zrovna u poloorků je základní nastavení velikosti penisů stejné pro obě pohlaví, s touto modifikací je možné pouze ženským figurám zvětšit výbavičku o výraznou délku.

Na modifikaci upozornil server PC Gamer, který se Baldur's Gate 3 zevrubně věnuje, s odkazem na web Nexus Mods - jeden z největších portálů s modifikacemi do her -, kde je možné tento genitálie zvětšující režim stáhnout. Asi není překvapením, že fanoušci tuhle možnost uvítali s nadšením i vtipem. „Doufám, že se tento projekt zvětší,.  napsal s nadsázkou jeden z uživatelů webu a dodal, že chce větší penisy pro všechny rasy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama