Mortal Kombat 1 dostal nový trailer
Gaming Mortal Kombat 1 Článek Mortal Kombat 1 dostal nový trailer

Mortal Kombat 1 dostal nový trailer

Adam Němec

Adam Němec

8. 8. 2023 18:26

Nový, akcí nabitý trailer na Mortal Kombat 1 opět láká na rozšířený výběr postav a odhaluje nové příběhové detaily.

Reklama

Kromě jmen, která známe z novějších dílů v něm ale můžeme zahlédnout i postavy, které se v žádném titulu neobjevily přes 15 let. V čele samotného traileru je již známý Reptile, ten se nyní může libovolně měnit na svou přírodní ještěří formu a lidskou formu, ve které si říká Syzoth. Tato schopnost také vedla k tomu, že byl ze své společnosti vyhnán.

Opravdu dlouhá pauza

Kromě známého jména jsou v traileru také dvě postavy, které jsme neviděli tak dlouho, že by si nový fanoušek série myslel, že se jedná o originální postavy. Jedná se o démonku Ashrah, která eliminovala zlo ve své duši a rozhodla se bojovat proti silám Netherrealmu a Havik, klerik Chaosu z Chaosrealmu, jehož bojový styl spočívá v odtrhávání kusů svého těla.

Český kyborg znovu rozdá fatality v Mortal Kombat 1

Český kyborg znovu rozdá fatality v Mortal Kombat 1

Studio NetherRealm potvrdilo další hratelné postavy.

7. 7. 2023 17:35

Obě tyto postavy debutovaly v díle Deception z roku 2004 a naposledy se objevily v díle Armageddon z roku 2006. Havik měl sice pár malých cameo v posledních dílech a objevil se také v komiksech, ale obě postavy nebyly ve výběru hratelných postav již 17 let. Kromě hlavních hratelných postav se v traileru objevila staronová Kameo postava Sareena. Ta měla svou poslední hratelnou roli v díle Armageddon a od té doby se objevila pouze na pozadí a v jedné cutscéně v Mortal Kombat X.

Mortal Kombat 1 vychází 19. září pro PC, Xbox Series X/S, Playstation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama