MOUZ a Complexity proti sobě o naději na ELISA Masters Espoo 2023, vítězně odchází MOUZ!
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Sydney-2023/i-jTnpphX/A
Esport Counter Strike 2 Článek MOUZ a Complexity proti sobě o naději na ELISA Masters Espoo 2023, vítězně odchází MOUZ!

MOUZ a Complexity proti sobě o naději na ELISA Masters Espoo 2023, vítězně odchází MOUZ!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

30. 11. 2023 20:23

Po dlouhém a velice napínavém zápase MOUZ včetně Davida "frozen" Čerňanského pokračují na ELISA Masters Espoo 2023. Complexity se dnes nedařilo natolik, aby porazili toto evropské mužstvo, i když to ze začátku vypadalo přesně naopak.

Reklama

Skupina B letošního Elisa Masters Espoo 2023, konkrétně MOUZ a Complexity, právě dobojovali první eliminační zápas. Ten dopadl ve prospěch evropských MOUZ, americké mužstvo dnes zřejmě nemělo úplně svůj den. 

Celé to začalo na Overpassu, jež si vybrali Complexity a také to tak vypadalo. Již od samého začátku si budovali solidní náskok a mapě s přehledem dominovali. MOUZ se sice snažili s tím něco dělat, ale nestačilo to na to, aby to obrátili. Overpass ukončili Complexity se skórem 13-7.

Na druhé mapě to byl ale jiný příběh. Vypadalo to sice na další rychle vyhranou mapu pro Complexity, ale v druhé polovině se MOUZ vzchopili a začali bojovat. Z 11-4 pro Američany se najednou stalo 11-11 a MOUZ nevypadali, jakože by to chtěli vzdávat. Bod po bodu onen náskok oponentů zmenšovali natolik, že se najednou ocitli ve vedení a mapu dotáhli do zdárného konce. MOUZ si tak připsali druhou mapu a mohlo se pokračovat. 

I Ancient byl neskutečně napínavou podívanou, kdy se nevědělo, jak každé jedno kolo skončí. Ze začátku to vypadalo docela jasné na výhru MOUZ, pak se ale naopak vzchopili Complexity. Bohužel ale ne dostatečně na to, aby to celé obrátili ve svůj prospěch. MOUZ celý zápas uzavřeli krásným skórem 13-10.

I přesto, že se Complexity nepodařilo udržet na tomto eventu déle, nejlepším hráčem tohoto utkání byl Johnathan “EliGE” Jablonowski, a to s 57 zabitími na 43 smrtí a s 92,6 průměrným poškozením za kolo.

Pro MOUZ tento zápas znamená, že se dále mohou pokoušet o vítězství na tomto severském eventu. Jejich dalším protivníkem budou brazilští FURIA v pátek 1.12. v 18:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama