MOUZ jsou opět ve finále! Frozen "doufá v odvetu proti FaZe"
i Zdroj: PGL, CAC2023 Official Stream
Esport CS 2 Článek MOUZ jsou opět ve finále! Frozen "doufá v odvetu proti FaZe"

MOUZ jsou opět ve finále! Frozen "doufá v odvetu proti FaZe"

Michael Douša

Michael Douša

12. 11. 2023 11:30

MOUZ se v CS2 prostě daří! Už na prvních dvou turnajích si vysloužili druhé místo na světovém žebříčku a zcela zjevně neplánují se svojí hvězdnou jízdou končit. Jediní, kteří je doposud zvládli zastavit, byli FaZe. A slovenská hvězda se nemůže dočkat odvety.

Reklama

Na co se ale nesmí zapomenout, je, že MOUZ na svojí první LAN na CS2 hráli se záskokem, protože Jimi “Jimpphat” Salo se nemohl zúčastnit kvůli problémům s vízem. Tentokrát ale jsou v plné polní a zjevně jsou připraveni na cokoliv, co proti nim přijde. To potvrzuje i rozhovor Davida “frozen” Čerňanského pro HLTV hned po jejich vítězném semifinále proti Astralis.

MOUZ na ESL Pro League Season 18 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
i Zdroj: MOUZ na ESL Pro League Season 18 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
MOUZ na ESL Pro League Season 18 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group

Je totiž možné, že FaZe převrátí své semifinále na svou stranu a zas a znovu se proti MOUZ postaví, tentokrát v grandfinále. “Už jsme proti nim hráli dřív v turnaji a nemyslím si, že hráli úplně svoje nejlepší CS. Měl jsem pocit, že jsme měli šanci vyhrát i tamtu hru, takže doufám v odvetu,” říká slovenská hvězda. A dokonce to jsou i jeho preferovaní oponenti. “Už nás párkrát porazili. A taky posledně, co jsem tady hrál, jsem vyhrál trofej s Finnem [karrigan] a Robinem [ropz], takže tohle může být skvělá šance jak jim ji ukrást,” věří si frozen.

Semifinále FaZe vs. ENCE ovšem není ve chvíli psaní článku zcela na straně FaZe. ENCE uhráli první mapu a FaZe i na druhé pokulhávají, co se skore týče, jak ale známe Finna “karrigan" Andersena, ten se jako kapitán nikdy nevzdává. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama