MOUZ postupují do play-off ESL Pro League, MIBR čeká poslení šance
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Cologne-2023-/i-bCxFxBR/A
Esport CS:GO Článek MOUZ postupují do play-off ESL Pro League, MIBR čeká poslení šance

MOUZ postupují do play-off ESL Pro League, MIBR čeká poslení šance

Michael Douša

Michael Douša

9. 9. 2023 19:26

Po první prohře skupinové fáze ESL Pro League právě proti MIBR se MOUZ snaží vybojovat ze spodního pavouka skupiny B. Sobotním zápasem stejné sestavy se evropskému týmu s mladičkou sestavou podařilo dostat se do prvního kola play-off jejich výhrou.

Reklama

Po vzoru páteční hry, i v sobotu MOUZ hráli na vysoké úrovni, znovu se jim podařilo vyhrát v pouhých dvou mapách.

Začínalo se na Vertigu, mapě, kde za posledních šest měsíců mají MIBR skoro dvojnásobné procento výher oproti MOUZ. I přesto mapu otevřeli prvními body mladí Myšáci, náskok jim ale do konce poločasu nevydržel, MIBR se chopili vedení na své mapě. To jim vydrželo až do chvíle, kdy si MOUZ vybojovali sedm vyhraných kol za sebou, dostali se tak na skóre 15-12 a i přes snahu o dorovnání ten poslední bod dotáhli na poslední chvíli před tím, než by bylo potřeba přesčasu. 
 

Na Infernu měli naopak procentuální výhodu MOUZ, rozdíl procent vyhraných map zde je velmi podobný jako u předchozí mapy, pouze naopak - MOUZ s neuvěřitelnými skoro 91 %, na druhé straně MIBR s 65 %. Tato mapa byla započata osmikolovou výherní sérií ze strany MOUZ, kteří tak stanovili svou dominanci na této mapě. MIBR se zde dostali k pouze pěti bodům za celou mapu, z čehož všechny vyhraná kola byla v prvním poločase, pro MOUZ to tak byla rychlá výhra na jejich zatím nejlepší mapě.

MOUZ na ESL Pro League || Igor Bezborodov, ESL FACEIT Group
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-ESL-Pro-League-Season-18-/i-3MtLv8k/A
MOUZ na ESL Pro League || Igor Bezborodov, ESL FACEIT Group

Nejvíce zabití tohoto zápasu, 38 ku 31 smrtím, měl izraelský střelec Dorian “xertioN” Berman, také měl největší průměrné způsobené poškození za kolo, 79,5. Rating měl ale nejlepší Maďar Ádám “torzsi” Torzsás, sniper německé organizace, a to 1,17.

Pro MOUZ je toto znovu velká výhra, dostávají se díky ní do první ze dvou kol play-off, které se na ESL Pro League Season 18 odehrávají ještě před čtvrtfinále. MIBR v neděli od 12:30 čeká poslední šance na udržení se v této sezóně ESL Pro League. Podaří se jim tuto hru proti Evil Geniuses vyhrát?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama