Muž vykoupil všechny lístky v kině, aby získal kartičky do Kazmovy hry
i Zdroj: Kamil Bartošek
Zajímavosti Článek Muž vykoupil všechny lístky v kině, aby získal kartičky do Kazmovy hry

Muž vykoupil všechny lístky v kině, aby získal kartičky do Kazmovy hry

Jarmil Černý

Jarmil Černý

22. 8. 2023 17:41

Kolem nového filmu Kamila Bartoška panuje naprosté šílenství. Tisíce lidí v Česku se snaží zapojit do hry, která byla poodhalena v rámci filmu a kvůli které se během promítání snímku rozdávají speciální kartičky.

Reklama

ONEMANSHOW: The Movie je prvním útokem na filmová plátna známé postavy českého internetu Kamila Bartoška alias Kazmy. Film se v kinech stal téměř okamžitě absolutním hitem a velký podíl na tom má Kazmova hra, která je součástí samotného filmu. Jak sám Kamil Bartošek už několikrát avizoval, filmem vše teprve začíná. 

Kazma zveřejnil trailer k vlastnímu filmu ONEMANSHOW: The Movie

Kazma zveřejnil trailer k vlastnímu filmu ONEMANSHOW: The Movie

Na kanále Kazma Kazmitch se objevil trailer k filmu ONEMANSHOW: The Movie.

8. 7. 2023 21:02

Spustila se s ním totiž obří hra o 22 milionů korun, které by se údajně měly nacházet v trezoru na pražském Výstavišti. Hlídá ho dokonce ochranka, vyzbrojená maketami zbraní. Klíčem k odemčení trezoru by kromě samotné kartičky měly být indicie, které se diváci dozví během filmu.

Spousta fanoušků a vášnivých hráčů se tak na film dostavuje opakovaně, aby znovu získali kartičku a s ní i další pokus na vyluštění šifry, což samozřejmě rapidně zvyšuje návštěvnost samotného filmu a pochopitelně i zisky. Jeden z fanoušků to ale dohnal do maximálního extrému, když si do jednoho z kin zakoupil všechny lístky v sále. Dohromady tak nasbíral 130 kartiček a s tím i 130 pokusů na vyluštění šifry. Do kterého kina byly vstupenky zakoupeny není jasné a tak nelze přesně odhadnout ani cenu, kterou za lístky vášnivý fanoušek zaplatil, bude se ale pravděpodobně pohybovat v desetitisících korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama