Nezastavitelný: donk nadělil ENCE rychlou prohru 13-0
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Nezastavitelný: donk nadělil ENCE rychlou prohru 13-0

Nezastavitelný: donk nadělil ENCE rychlou prohru 13-0

Michael Douša

Michael Douša

19. 2. 2024 14:20

Ani jeden z nejlepších kapitánů v historii Counter-Striku nebyl schopný uhrát pro svou sestavu aspoň jedno vyhrané kolo. Danil "donk" Kryškovec je prostě vyzyvatel jak se sluší a patří. Kdo ho zastaví?

Reklama

Po totální dominanci na IEM Katowice není divu, že donk se dostal na mapu světového Counter-Striku. Mnozí očekávali, že nový update CS2, který oslabuje agresivní styl hry, oslabí i ruského talenta. Opak byl ale pravdou. On je snad ještě silnější než předtím. Jeho dominance totiž pokračuje i po trofeji z polských Katowic - proti ENCE si v otvíráku PGL Major Copenhagen RMR EU B si vystřílel neuvěřitelný rating 2,41. 

Bizáry tam ale nekončí. Kapitán Leonid “chopper” Višnijakov s ratingem 2,05 udělal taky zatraceně dobrý dojem, dokonce v zápase prohrál jen jednou jedinkrát, a to rukou Krzysztofa “Goofy” Górskeho. Nebýt tohohle killu, mohl se chopper zapsat do historie profesionální CS touhle neuvěřitelnou kuriozitou.

Tahle nezastavitelná pětice je tak o jeden podstatný krok blíž k postupu na PGL Major Copenhagen, jejž se dočkáme už letos v březnu. Rozhodně se máme na co těšit, ale ruku na srdce - najde se vůbec někdo, kdo by byl tuhle sedmnáctiletou neřízenou střelu byl schopen zastavit?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama