Štěstí za peníze nekoupíš: Falcons na Majoru nebudou
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Štěstí za peníze nekoupíš: Falcons na Majoru nebudou

Štěstí za peníze nekoupíš: Falcons na Majoru nebudou

Michael Douša

Michael Douša

16. 2. 2024 19:15

Mají víc peněz, než kterákoliv jiná organizace, mají hvězdné hráče, ale ani to není dost. Falcons pod vedením hvězdného dua Marca "Snappi" Pfeiffera a Dannyho "zonic" Sorensena jsou eliminováni z kvalifikace na Major.

Reklama

Bolest. Asi jen tak se dají vystihnout pocity jedněch z nejlepších hráčů na světě, kteří nyní musí čelit kruté pravdě - nepodívají se na Major. O to bolestivěji, zvlášť, když Emil “Magisk” Reif s koučem zonicem z nich mají na kontě rovnou 3 a 4 trofeje. Bohužel, ani všechny peníze světa jim tentokrát nedokázaly koupit místo v dánské Kodani, což bude znamenat několik opravdu bolestivých rozhovorů.

Komunita má celkem jasno. Příčinou fatálního selhání hvězdných Falcons je Mohammad “BOROS” Malhas. Jediný pozůstalý z původní sestavy Falcons je velkým oříškem nejen pro fanoušky, ale také pro samotného kapitána Snappiho. Ten v rozhovoru přiznal, že na BOROSe musí dávat zvláštní pozor, a že většinu energie musí věnovat právě tomu, aby BOROS dělal, co má. Ani to ale tentokrát nebylo dost. 

Ačkoliv si Falcons, zjevně z náboženských a politických důvodů, chtěli BOROSe za každou cenu nechat, je nejspíše na místě udělat manažerské rozhodnutí a najít za něj náhradu. Prohra proti ruským AMKAL, tedy hráčům kdysi hrajícím pod českou organizací Entropiq, by správně měla být jeho posledním přešlapem. Z tábora Falcons se teď nějakou dobu poline smutek a beznaděj, jako po jejich posledním kole na RMR. Snad jim to ale bude dostatečným poučením pro příště.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama