I FaZe už jsou na Majoru, EF pro ně nebyli překážkou
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek I FaZe už jsou na Majoru, EF pro ně nebyli překážkou

I FaZe už jsou na Majoru, EF pro ně nebyli překážkou

Michael Douša

Michael Douša

16. 2. 2024 18:55

Major šampioni z PGL Majoru v Antverpách nebudou na dalším PGL Majoru chybět. Finn "karrigan" Andersen se stal už Majorovou stálicí, pro Davida "frozen" Čerňanského to ale bude v barvách FaZe první majorová štace.

Reklama

Karrigan vynechal ze všech oficiálních Counter-Strikových majorů (tedy od Counter-Strike: Global Offensive) pouhé dva - DreamHack Winter v roce 2014 a IEM Katowice 2019. V dánské (tedy jeho domácí) Kodani se tak podívá na svůj osmnáctý, čímž se řadí mezi největší veterány Counter-Striku. 

Karriganův tým tentokrát nezaváhal. Po hře proti G2 se zjevně poučili, ale i přesto to proti EF nebyla úplně jednoduchá cesta - na Overpassu měli docela namále, muselo se jíž až do druhého prodloužení. Po tomhle dramatu byl Nuke už snadný jako facka, EF si přihráli pouhých pět kol, takže FaZe měli cestu do královské arény v srdci dánského hlavního města volnou.

Eternal Fire, kteří nastoupili na poměrně dominantní cestu a málem porazili G2 v 1-0 skupině, tentokrát nedokázali proti FaZe využít všechny svoje prostředky. Ismailcan “XANTARES” Dörtkardes, který normálně platí v EF za hvězdu, tentokrát nastřílel nejhorší rating z celého serveru, a to 0,79. Na druhé straně zářili Havard “rain” Nygaard a Helvijs “broky” Saukants, kteří EF celkem rázně ukázali dveře. Třeba takhle se to brokymu povedlo na Overpassu:

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama