Virtus.pro ukořistili místo na prvním Majoru v CS2, NaVi dnes ostrouhali
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-Mwzxb2C/A
Esport CS 2 Článek Virtus.pro ukořistili místo na prvním Majoru v CS2, NaVi dnes ostrouhali

Virtus.pro ukořistili místo na prvním Majoru v CS2, NaVi dnes ostrouhali

Pavla Doušová

Pavla Doušová

15. 2. 2024 19:08

Čtvrtek ve znamení nečekaně rychlých her neminul ani Virtus.pro a NaVi, kteří se utkali v kole týmů s prozatímním skórem 2-0 na hry. Vítěz získal místo na MPGL CS2 Major Copenhagen 2024.Těmi dnes byli Virtus.pro

Reklama

Po docela rychlé hře G2 proti FaZe, o které se můžete dočíst zde, nastupovali NaVi a Virtus.pro. NaVi se poslední dobou daří velmi střídavě, od změn v sestavě a odchodu Oleksandra “S1mple” Kostylieva jsou na váhách. Na BLAST Premier World Final 2023 se dostali až do semifinále, na IEM Katowice 2024 po zimní pauze se ale neumístili vůbec. Naopak Virtus.pro se daří spíše na menších eventech, v poslední době se dobře umístili na ESL Challenger Atlanta 2023 nebo v lednu na BLAST Premier Spring Groups 2024.

Jejich utkání začalo na Ancientu po výběru Virtus.pro. Z úplného začátku se více dařilo NaVi, to ale ještě v prvním poločase Virtus.pro dorovnali a v druhé části začínali na novo, s vyrovnaným skórem. Tam se již začala ukazovat jakási dominance Virtus.pro v zápase, mapu zakončili šestikolovou výherní sérií.

Druhou mapou se stal Anubis, jedna z nejlepších map NaVi. Začátek mapy znovu nejistě vyrovnaný, ale tentokrát první polovina neskončila remízou, nýbrž 7:5 pro Virtus.pro. V druhé půlce se NaVi drželi každého bodu co mohli, nestačilo to ale na rozjeté Virtus.pro.

Nejlepším hráčem co se zabití týče byl ruský Evgenii “FL1T” Lebedev s 34 zabitími. Co se způsobeného poškození týče, vynikal Petr “fame”Bolyshev, taktéž z Virtus.pro, s průměrně 82.3 body poškození za kolo.

Virtus.pro se díky této výhře kvalifikovali do hlavního eventu v Kodani a tak  do konce kvalifikací mají chvíli na odpočinek. Naopak NaVi musí vyhrát ještě jedno utkání, proti komu ani kdy ale ještě není v tuto chvíli rozhodnuto.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama