G2 jedou do Kodaně! S FaZe se vypořádali za dvě mapy
i Zdroj: Grunex.com
Esport CS 2 Článek G2 jedou do Kodaně! S FaZe se vypořádali za dvě mapy

G2 jedou do Kodaně! S FaZe se vypořádali za dvě mapy

Michael Douša

Michael Douša

15. 2. 2024 16:30

Evropský mix hrající pod vlajkou G2 se dočkal - opět se podívají na Major, tentokrát do dánské Kodaně. Nebylo to vždycky ale úplně jisté, proti Eternal Fire měli slabší momenty, dnes proti FaZe ale neukázali jedinou slabinu.

Reklama

Nikola “NiKo” Kovač je jeden z nejlepších hráčů světa, který si ale ještě nesáhl na Major trofej.  Byl jí už zatraceně blízko, ale pak přišel jeho neslavný moment na PGL Majoru ve Stockholmu, kde proslule netrefil headshot s deaglem proti Oleksandru “s1mple” Kostyljevovi na Nuku. Pokud jste fanoušci G2 a nechcete si tohle trauma připomínat, následující video určitě nemusíte sledovat.

Ačkoliv se od té doby sám posunul a má v týmu úplně jiné kolegy, vyhrál jiné turnaje a porazil NaVi už mnohokrát, ale Major trofej se mu do ruky ještě nedostala. Letos ale dostane další šanci. NiKo se totiž podívá na svůj historicky třináctý Major turnaj a spolu se svými kolegy se pokusí doplnit poličku s trofejemi o jednu další, možná ještě o něco významnější.

FaZe nebyli tentokrát pro G2 velkou výzvou. Finn “karrigan” Andersen nezvládal duely začátků kol a i přes veškerou snahu o clutche ze strany Robina “ropz” Koola a Helvijse “broky” Saukantse se s nimi G2 vypořádali během dvou map, Anubis a Ancient. NiKo FaZe jednoduše vystřílel s ratingem 1,67, kterým překonal i hvězdného AWPera Ilju “m0NESY” Osipova, který svou sestavu tahal v předchozích zápasech.

Zatímco G2 si tak mohou odpočinout s pocitem dobře odvedené práce, FaZe se budou muset vypořádat s nejméně jedním dalším oponentem, aby si také zajistili místo v Kodani. Mezi potenciální oponenty můžeme zařadit Virtus.pro, NaVi, Eternal Fire, KOI či BetBoom a fnatic - všechno to jsou týmy, se kterými by někdejší Major šampioni neměli mít nejmenší problém, po dnešním debaklu proti G2 ale mohou být pěkně nervózní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama