Spirit se přes Falcons protlačili až do finále IEM Katowice, jak se to stalo?
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-xR4LRcC/A
Esport CS 2 Článek Spirit se přes Falcons protlačili až do finále IEM Katowice, jak se to stalo?

Spirit se přes Falcons protlačili až do finále IEM Katowice, jak se to stalo?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

11. 2. 2024 11:43

I druhý semifinálový zápas v sobotu skončil dříve, než mohla spousta lidí očekávat. Dvě mapy Spirit stačily na to, aby ukázali, kdo je tím lepším týmem a protlačili se za FaZe až do finále.

Reklama

Tým Spirit, domov mladičkého Danila 'donk' Kryshkovetse, prošli IEM Katowice zatím bez jediného prohraného zápasu a pouze jednou prohranou mapou. Pokračovali ve stejném stylu i v semifinále, kde jim Falcons prostě a jednoduše nestačili.

Nejdříve mapu vybírali Falcons, kteří zvolili Anubis, jejich nejhorší mapu za poslední tři měsíce, co se procent týče. Už tam dali Spirit výhodu, i když jen procentuální. Tato výhoda se ukázala velice rychle, když si Spirit dali prvních sedm vyhraných kol v kuse a za první polovinu mapy dohromady 9 vyhraných kol z 12. V druhém poločase se Falcons snažili bránit, bohužel ale marně, na Spirit nestačili. 

Druhá mapa byla ještě o něco rychlejší, kdy Spirit zvolili Ancient, jednu z jejich úspěšnějších map. První polovina mapy na tom byla velmi podobně jako na mapě předchozí, znovu se Falcons podařilo získat pouhé 3 body. Druhá půlka ale byla odlišná, protože na rozdíl od Anubisu se Falcons v druhé části Ancientu nepodařilo ukořistit ani jeden bod. 

Nejlepším hráčem tohoto utkání byl již zmíněný sedmnáctiletý ruský hráč Danil 'donk' Kryshkovets, kterému se za rychlou hru povedlo protivníky sestřelit 36krát a způsobil u toho průměrně 94,7 bodů poškození za kolo.

Pro novou sestavu Falcons zde IEM Katowice 2024 bohužel skončilo. Naopak Spirit čeká odveta proti FaZe. Tyto dvě mužstva se proti sobě na tomto eventu již utkala a dopadlo to 2-0 pro Spirit. Je ale možné, že nový update, na kterém se hraje, pomůže FaZe k druhému vítězství polské trofeje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama