Spirit jsou v semifinále, donk vévodí statistikám
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Spirit jsou v semifinále, donk vévodí statistikám

Spirit jsou v semifinále, donk vévodí statistikám

Michael Douša

Michael Douša

6. 2. 2024 20:40

Ať už na něj má kdokoliv názor jakýkoliv umění na serveru mu nelze upřít. Danil "donk" Kryškovec ukazuje, že má co nabídnout a svůj talent dává pořádně na odiv. Výhrou proti FaZe dotáhl Spirit do semifinále a povedlo se mu u toho předvést skvělý Counter-Strike.

Reklama

Protáhnout se až do semifinále s průměrným ratingem 1,62 - a to proti poměrně těžkým oponentům - to je umění, které se jen tak nevidí. Nebo alespoň doteď nevidělo. Pakliže si donk udrží svoji úroveň, možná se z toho stane podívaná, na kterou si budeme muset zvyknout. Protože minimálně v tuhle chvíli je donk se svými týmovými kolegy naprosto bezkonkurenční. 

Vystřílel si zatím nejvyšší rating, nejvyšší průměrné poškození za kolo, největší rozdíl poškození za kolo, nejvyšší počet killů za kolo, nejvyšší počet kol s multikilly, a mnoho dalšího. Jediný, kdo se mu může alespoň trochu rovnat, je jiný ruský talent, a to Ilja “m0NESY” Osipov, který je často ve statistikách hned za ním, pokud zrovna sám není na prvním místě - ten vítězí především u AWP kategorií.

Dominantní vítězství proti FaZe jen utvrzuje sílu týmu Spirit. Dvojice donk a Dmitry “sh1ro” Sokolov ukázala někdejším Major šampionům, zač je toho loket, takže si FaZe zvládli za dvě mapy přičíst dohromady jen 15 vyhraných kol. Pakliže si dělá David “frozen” Čerňanský ambice na trofej, budou jeho týmoví kolegové ještě hodně zapracovat. Slovenský talent si totiž jako jediný v týmu udržel pozitivní rating i poměr killů ke smrtem. A donk? Ten nechal konkurenci daleko ve zpětném zrcátku, jeho rating přesáhl 1,8.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama