Norský streamer byl napaden v přímém přenosu. Mladík ho ohrožoval nožem
i Zdroj: Instagram: Mystixx (realrunar)
Zajímavosti Článek Norský streamer byl napaden v přímém přenosu. Mladík ho ohrožoval nožem

Norský streamer byl napaden v přímém přenosu. Mladík ho ohrožoval nožem

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

29. 9. 2023 17:45

Norský streamer Mystixx zahájil tzv. subathon. Vysílá tedy nepřetržitě i z reálného života a jeho streamy tak zachycují veškeré okamžiky, které streamer zažívá. Včerejší odpoledne byli diváci svědky děsivého incidentu. Streamera napadl mladý muž s nožem v ruce.

Reklama

Mystixx, norský streamer s více než osmi tisíci subscribery, si ve čtvrtek vyšel ven na streamu i se svými diváky. Už v minulosti byli sledující několika streamerů svědky různých strašidelných momentů, přesto by následující sled událostí nikdo nečekal.

Celá situace začala tím, že ke streamerovi přistoupil mladík v červené teplákové soupravě. Měl ho dle diváků požádat o peníze. Mystixx údajně reagoval tím, že by měl prodat své oblečení.

Rozzuřený mladý kluk vnímající tuto odpověď jako urážku poté přistoupil ke streamerovi s nožem. Zatímco se ho snažil jeho vlastní doprovod uklidnit, streamer patnáctiletého hocha varoval, že je nahráván. 

Konflikt měli dle dostupných klipů vyřešit sami, diváci ale tvrdí, že na místo dorazila policie. Naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama