Streamerka sexuálně napadena v živém přenosu. Pachatele dopadla policie
i Zdroj: Twitch
Zajímavosti Článek Streamerka sexuálně napadena v živém přenosu. Pachatele dopadla policie

Streamerka sexuálně napadena v živém přenosu. Pachatele dopadla policie

Josef Ventrča

Josef Ventrča

15. 9. 2023 10:40

Hrůzný zážitek zaznamenala při živém vysílání Twitch streamerka, když ji v ulicích Hongkongu sexuálně napadl neznámý muž. Pomohl jí všímavý kolemjdoucí. Pachatel byl později zadržen policií.

Reklama

Zahraniční Twitch streamerka may5w se vydala na poznání města Hongkong. Co ji však v první den návštěvy potkalo, by nečekal nikdo. Zatímco dívka vysílala přímý přenos ze své noční cesty po městě, napadl ji neznámý muž.

Statisíce během týdne. Streamer omylem ukázal svůj výdělek
i Zdroj: Pixabay

Statisíce během týdne. Streamer omylem ukázal svůj výdělek

Stačila pouhá sekunda, aby všímaví diváci zaregistrovali sumu, kterou si americký Twitch streamer Mizkif vydělal během…

13. 9. 2023 17:02

Hrůzná událost se stala 10. září. Když se streamerka procházela po ulici, přistoupil k ní náhodný cizinec, který jí nejdřív začal slovně obtěžovat. Když se mu žena pokusila dát najevo, aby jí nechal být, a snažila se od něj odejít, muž ji naopak začal pronásledovat a chytil ji kolem ramen. Streamerka se však nenechala a stále se mu cestou do metra snažila vyvléknout z úchopu, deviant ale svůj útok zesílil. Na schodišti ji přitlačil ke zdi, začal ji osahávat a snažil se jí políbit. „Nejsem sama,“ vykřikla may5w a snažila se ho od sebe odtrhnout, to však nepomáhalo, začala tedy volat o pomoc.

Nakonec se jí podařilo vymanit ze sevření a rychle spěchala dál po schodišti, muž ji ale dál pronásledoval. Naštěstí se chvíli na to objevil jiný muž, který streamerce pomohl, jelikož se jej pachatel zalekl. Žena pak svému zachránci poděkovala.

Policie devianta zadržela

Poté, co se video začalo šířit internetem, hongkongská policie dopadla 46letého Inda ve čtvrti Kennedy Town a zadržela ho pro podezření z napadení a pobuřování veřejné mravnosti. Ve městě se živil jako číšník. Internetoví detektivové dokonce zveřejnili jeho jméno i pracoviště. List Hong Kong Free Press dále uvedl, že vedení restaurace po incidentu dalo muži výpověď. Jaký trest jej čeká u soudu, však média zatím neupřesnila.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama