Statisíce během týdne. Streamer omylem ukázal svůj výdělek
i Zdroj: Pixabay
Zajímavosti Článek Statisíce během týdne. Streamer omylem ukázal svůj výdělek

Statisíce během týdne. Streamer omylem ukázal svůj výdělek

Josef Ventrča

Josef Ventrča

13. 9. 2023 17:02

Stačila pouhá sekunda, aby všímaví diváci zaregistrovali sumu, kterou si americký Twitch streamer Mizkif vydělal během pouhého týdne.

Reklama

Občas se stane, že streameři svým fanouškům ukáží i to, co nechtějí. Tentokrát se chyba přihodila americkému tvůrci zábavního obsahu s přezdívkou Mizkif, který působí na platformách Twitch a Youtube. Slavný bavič svým divákům omylem ukázal své týdenní výdělky ze živých přenosů.

Twitch streamer se zamkl v šatníku. Diváci pak platili za jeho mučení
i Zdroj: Fotobanka, ilustrační obrázek

Twitch streamer se zamkl v šatníku. Diváci pak platili za jeho mučení

Někteří tvůrci obsahu jsou pro slávu a zlepšení svého bankovního konta ochotní udělat cokoliv.

29. 8. 2023 18:00

Během své nedávné povídací relace Mizkif's Just Talking byl ohromen tím, kolik komentářů a interakcí na svém streamu dostával. Při svém nadšení však nechtěně přepnul snímání monitoru na stránku, kde se nacházel výpis jeho příjmů za uplynulý týden. Na základě toho se diváci dozvěděli, že Mizkif v období od 5. do 11. září 2023 na Twitchi vydělal 13 168 dolarů – v přepočtu přes 300 tisíc korun – což bylo o 2 189 dolarů (téměř 50 tisíc korun) více než v předchozím týdnu. Toto číslo pak nezahrnuje sponzoring ani žádné jiné formy příjmů.

Streamer si však chybu rychle uvědomil a zobrazení webové stránky vypnul. „Jejda, právě jsem ukázal své příjmy,“ řekl a rozesmál se. To nicméně nezabránilo fanouškům, aby vytvořili krátký klip, na kterém je vše zaznamenané.

Mizkif streamuje již od roku 2016. Dokázal se proslavit o dva roky později, kdy mu se ziskem popularity pomohlo jeho kameramanské angažmá u kolegy Ice Poseidona.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama