Objevily se další náznaky blížícího se odhalení GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming GTA 6 Článek Objevily se další náznaky blížícího se odhalení GTA 6

Objevily se další náznaky blížícího se odhalení GTA 6

Jarmil Černý

Jarmil Černý

9. 8. 2023 10:36

Společnost Take-Two Interactive opět oznámila, že v roce 2025 očekává výrazný nárůst zisku, což naznačuje, že by GTA 6 mohlo vyjít v roce 2024.

Reklama

V posledním hovoru k ekonomickým výsledkům generální ředitel a předseda představenstva společnosti Take-Two Strauss Zelnick uvedl: „Jsme [Take-Two pozn. red.] i nadále přesvědčeni, že naše společnost směřuje k významnému růstovému bodu ve fiskálním roce 2025, který bude zahrnovat nové rekordní výše provozních výsledků.“ Fiskální rok 2025 společnosti Take-Two by měl trvat od dubna 2024 do března 2025.

Leaker GTA VI je dle psychiatrů psychicky nezpůsobilý k soudu

Leaker GTA VI je dle psychiatrů psychicky nezpůsobilý k soudu

Dohromady byl obviněn z dvanácti trestných činů.

18. 7. 2023 19:03

Ačkoliv jde stále o pouhé spekulace, náznaků začíná přibývat. Společnost Take-Two odhaduje čistý zisk v příštím roce na celkem 8 miliard dolarů. To je oproti předpovědi 5,5 miliardy na současný fiskální rok nárůst o 2,5 miliardy dolarů.

Pokud tyto předpovědi skutečně zahrnují předpoklady prodejů očekávaného GTA 6, mohlo by se blížit nejen datum odhalení, ale dalo by se očekávat i datum vydání.

Když se podíváme na předchozí vydávání her Rockstar Games, mohlo by dojít k oznámení zhruba kolem října 2023. Uvedení hry na trh pak přibližně o 12 měsíců později. Nutno také podotknout, že tituly od Rockstar Games a Take-Two při vydávání často provázejí různé odklady.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama