Očekávaný duel Fnatic proti LOUD pošle jeden z týmů domů
i Zdroj: Photo by Stefan Wisnoski/Riot Games
Esport Valorant Článek Očekávaný duel Fnatic proti LOUD pošle jeden z týmů domů

Očekávaný duel Fnatic proti LOUD pošle jeden z týmů domů

Nicolas Heller

Nicolas Heller

24. 8. 2023 12:50

Po čtyřdenní pauze se o slovo hlásí světový šampionát ve Valorantu, který se přenesl do své finálové fáze. O nejlepším týmu planety se rozhodne 26. srpna, ještě předtím opustí dějiště nejprestižnějšího světového turnaje dva týmy.

Reklama

Fnatic s LOUD zaváhali hned v prvním kole vyřazovací části, což je poslalo do spodní části pavouka a zároveň do situace, kdy prohra dalšího zápasu znamená vyřazení z turnaje. Od té doby si dokázali poradit s rivalem z evropského regionu, tureckým týmem FUT, a také DRX reprezentující region pacifiku. Po dvou úspěšných kolech jim byl ale opět přisouzen opět odvěký rival z LOUD.

LOUD hned po výhře nad Fnatic nezvládli zápas s dalším velkým favoritem, indonéským Paper Rex. To je poslalo do duelu právě proti poslední evropské naději. Vzhledem ke společné historii obou týmů může jít o nejsledovanější duel celého turnaje, oba týmy si totiž mají co vracet. Velký zápas vypukne už 25. srpna přesně o půlnoci našeho času a každý český či slovenský divák si ho bude opět moci pustit s českým komentářem na twitch kanále Grunexu. Během livestreamů můžeš navíc sbírat body na náš discord, které si lze proměnit za parádní odměny.

Na programu je také střet amerického Evil Geniuses a již jmenovaného Paper Rex, kteří si v pavouku vítězů zahrají o místo v Grand Finále. Poraženého bude čekat reparát proti vítězi duelu mezi Fnatic a LOUD.

Ve hře je kromě mistrovského titulu také prizemoney vyšší jak 2 miliony dolarů. Dle kurzu v době psaní článku jde zhruba o naprosto pohádkových 50 milionů korun. Největší část koláče si pochopitelně ukrojí vítěz turnaje, tomu přijde do kapes v přepočtu něco málo přes 20 milionů korun.

Sleduj Valorant Esport přehled

Vášnivý diváci a hráči Valorantu najdou veškeré informace o vysíláních a dalších zajímavostech ve Valorant Esport přehledu, který pravidelně vydáváme jak v textové verzi, tak prostřednictvím videí na YouTube.

Valorant Esport Komunita

Valorant Esport Komunita

Chceš se dozvědět vše o esportu ve hře Valorant? Tady najdeš všechny důležité informace včetně výsledků a novinek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama