Odhalení GTA VI má přijít velmi brzy. Známe datum
i Zdroj: Rockstar
Gaming GTA 6 Článek Odhalení GTA VI má přijít velmi brzy. Známe datum

Odhalení GTA VI má přijít velmi brzy. Známe datum

Josef Ventrča

Josef Ventrča

27. 9. 2023 15:35

Známý leaker odhalil, kdy má dojít k odhalení nejnovějšího dílu slavné série společnosti Rockstar.

Reklama

Chris Marx, jeden ze známých leakerů, který se již delší dobu dělí o zvěsti a tajné informace z videoherního průmyslu, zveřejnil důležitou zprávu o Grand Theft Auto VI. „Nyní můžu potvrdit, že GTA VI bude oficiálně odhaleno 26. října 2023,“ napsal na svém profilu na sociální síti X, dříve Twitter.

Jelikož se má jednat o velmi brzké datum, tak se nejspíš brzy dozvíme, zda tomu skutečně tak bude. Zvěsti o GTA VI jsou ale velmi žhavým tématem, zejména po loňském obřím úniku informací a záběrů ze hry, které nasvědčovaly tomu, že společnost Rockstar je stále v ranném vývoji. Samotní vývojáři pak potvrdili, že se jednalo o únik dřívější verze Grand Theft Auto VI. V jaké fázi se doopravdy proces nachází ale dosud neupřesnili. 

GTA 6 - vše, co víme: datum vydání, čeština, cena, multiplayer
i Zdroj: Rockstar Games

GTA 6 - vše, co víme: datum vydání, čeština, cena, multiplayer

GTA 6 je jednou z nejočekávanějších her. O jejím datumu vydání, ceně či odhalení traileru se již objevilo spoustu spekulací,…

5. 12. 2023 01:20

Každopádně loni v srpnu generální ředitel společnosti Take-Two Interactive Strauss Zelnick v rozhovoru možná napověděl rok vydání plné hry, když sdělil, že firma očekává silný fiskální rok 2025. Jelikož ale nespecifikoval, kvůli čemu jsou odhady natolik pozitivní, je pouze spekulace, že se počítá s vydáním GTA VI.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama