Paladins oficiálně oznámeno pro Nintendo Switch
Gaming Článek Paladins oficiálně oznámeno pro Nintendo Switch

Paladins oficiálně oznámeno pro Nintendo Switch

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

8. 6. 2018 14:41

Studio Hi-Rez to vzalo hopem! Paladins pro Nintendo Switch vyjde už příští úterý.

Reklama

Před pár dny jsme vás informovali o spekulaci, která se před zahájením herního veletrhu E3 dostala mezi lidi. Hovořila o portu několika oblíbených her na hybridní konzoli Nintendo Switch. Kromě Fortnite byla v seznamu i týmová střílečka Paladins, hodně připomínající Overwatch. Právě její vydáno bylo pro Switch potvrzeno.

Paladins na konzoli Nintendo Switch vyjde už příští týden, konkrétně 12. června. Ačkoliv je hra jako free-to-play, příští úterý vyjde v rámci Paladins Founder’s Pack za 30 €, v přepočtu asi 770 korun. Nejen, že vám zpřístupní všech 36 dostupných hrdinů, ale i ty, kteří v budoucnu teprve vyjdou.

Pokud se vám však nechce platit a nevadí vám si nějakou chvíli počkat, koncem léta bude opět dostupná zdarma. Máte-li kamaráda, který hru hraje na Xboxu One, jistě vás potěší multiplatformní hraní.

Závěrem se opět vrátíme ke spekulaci, kterou jsme zmínili na začátku. Oficiální potvrzení vydání Paladins na Switch této spekulaci dává o něco větší důvěru, než měla včera. Původní článek si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama