Trhák Palworld už má modifikaci s Pokémony
i Zdroj: Pocketpair
Gaming Článek Trhák Palworld už má modifikaci s Pokémony

Trhák Palworld už má modifikaci s Pokémony

Monika Kočicová

Monika Kočicová

22. 1. 2024 15:23

Netrvalo dlouho a letošní prodejní trhák Palworld, kterému se přezdívá akční Pokémoni se zbraněmi, dostal skutečně modifikaci s Pokémony.

Reklama

Pro akční survival titul Palworld již existuje modifikace Pokémonů. Hráči se tak mohou stát hratelnou postavou v podobě Ashe a všechny nestvůry mají pak podoby skutečných Pokémonů.

Nový mod krátce předvedl uživatel sociální sítě X s přezdívkou ToastedShoes, který později na svém Youtube Kanále plánuje zveřejnit celé video z hraní za předělané postavy. „První balíček modifikací pro Palworld už vyšel a je to kompletní převedení všech aspektů na Pokémony. Kromě Ashe zde jsou i Brock, Misty a různé příšerky z populární franšízy, které obývají svět,“ píše se v ukázce. Pokémoní modifikace má dokonce i první souboj s bossem, ve kterém se objeví Jesse z týmu Rocket.

Blesková recenze Palworld - pokémoni s kulomety
i Zdroj: Pocketpair

Blesková recenze Palworld - pokémoni s kulomety

22. 1. 2024 16:20

Pokud jste poslední týdny nežili pod kamenem, pak jste minimálně v médiích nebo na sociálních sítích zachytili hit zvaný…

Je to trochu úsměvná a ironický situace, jelikož Palworld práve kvůli své podobnosti s Pokémony čelí kritice. Zároveň však titul je absolutním prodejním trhákem, který za tři dny překročil hranici pěti milionů prodaných kusů, a na Steamu se stal historicky druhou nejhranější placenou hrou, když dosáhl milníku téměř 1,3 milionu hrajících uživatelů. Kromě toho se nachází i v předplatném Xbox Game Pass, takže základna hráčů bude mnohem větší.

Nyní bude zajímavé sledovat, zda na modifikaci zareaguje samotné Nintendo, které vlastní práva k Pokémonům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama