Palworld pro mobily? Tvůrci už pracují na nové hře
i Zdroj: Pocket Pair
Gaming Palworld Článek Palworld pro mobily? Tvůrci už pracují na nové hře

Palworld pro mobily? Tvůrci už pracují na nové hře

Monika Kočicová

Monika Kočicová

29. 1. 2024 07:00

Ačkoliv se letošní hit Palworld stále nachází v předběžném přístupu, vývojářský tým Pocket Pair už pracuje na novém titulu. Zprávu potvrdilo jiné studio, se kterým spolupracuje na výrobě mobilního titulu.

Reklama

Japonská společnost KLab v tiskové zprávě uvedla, že pracuje na mobilní hře společně se studiem Pocket Pair, tedy tvůrci překvapivého hitu Palworld. Podle serveru Insider Gaming společnosti neuvedly bližší informace o žánru, postavách ani dalších detailech ohledně obsahu.

Blesková recenze Palworld - pokémoni s kulomety
i Zdroj: Pocketpair

Blesková recenze Palworld - pokémoni s kulomety

22. 1. 2024 16:20

Pokud jste poslední týdny nežili pod kamenem, pak jste minimálně v médiích nebo na sociálních sítích zachytili hit zvaný…

V prohlášení je titul popsaný pouze jako záležitost s hybridní zábavností kombinující příležitostnou jednoduchost s online hrami, které lze hrát delší dobu. Dále KLab uvedl, že tým využije své zkušenosti s mobilními hrami, které jsou zaměřené na globální trh. To vyvolalo spekulace, že by se mohlo jednat o mobilní verzi Palworldu. Firmy se však k tomu nijak nevyjádřily.

Hráči mohou znát společnost KLab díky mobilním titulům jako Bleach: Brave Souls, BLEACH Soul Rising, a Captain Tsubasa: Dream Team. Většina jejich titulů obsahuje spoustu akce, a žánrově se zaměřují od sportů až po hack & slash.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama