podivejte-se-na-hodinu-hrani-battlefield-1-na-pc
Gaming Článek Podívejte se na hodinu hraní Battlefield 1 na PC

Podívejte se na hodinu hraní Battlefield 1 na PC

Filip Němeček

Filip Němeček

17. 6. 2016 11:59

Návštěvníci E3 si mohou zahrát očekávaný Battlefield 1, pro ostatní je tu alespoň video.

Reklama

Electronic Arts na své akci EA Play představilo několik novinek a také druhý trailer pro Battlefield 1. Pokud vám to stále nestačilo, tak přinášíme nové informace. Níže se můžete podívat na kratší a opravdu dlouhé video z hraní na PC ve Full HD. Jedná se o Pre-Alpha verzi, do vydání se tak ještě změní.

Pokud byste chtěli vidět ještě více záběrů, stačí si na YouTube vyhledat „Battlefield 1 gameplay“. Určitě jich najdete dostatek.

Vývojáři potvrdili také některé herní režimy. Conquest je tutovka, opět se bude hrát až v 64 lidech. Dále tu bude Domination v menších lokacích s důrazem na úkoly a především pěchotní souboje. Třetí potvrzený mód je Operations. Půjde o sérii map, které mají být propojené a záviset na výsledku předchozích bitev.

Zatím víme o 4 mapách. Amiens je francouzské město, kde se proti sobě postaví britské a německé síly. The St. Quentin Scar je zase bojiště na severu Francie plné zákopů. Monte Grappa nás vezme do Alp, bojovat budeme o přítomné pevnosti. Empire’s Edge je zase pobřežní lokalita, objeví se zde bojové lodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama