Podívejte se na nejlepší PUBG clutch roku 2018
Esport PUBG Článek Podívejte se na nejlepší PUBG clutch roku 2018

Podívejte se na nejlepší PUBG clutch roku 2018

Nicolas Heller

Nicolas Heller

19. 2. 2019 17:07

Vyhlášen ankety Grunex PUBG Community Awards, jejímž hlavním partnerem je ZOWIE by BenQ.

Reklama

Součástí ankety Grunex PUBG Community Awards, jejímž hlavním partnerem je ZOWIE by BenQ, bylo i několik povedených klipů. Právě čtyři z nich se utkaly o vaši přízeň v kategorii „Nejlepší Clutch roku 2018.“ Nominovány byly dvě 1v3 a dvě 1v4 přečíslení, přičemž každé z nich bylo svým provedením zcela unikátní. Celkovým vítězem se mohl stát jen jeden klip a výsledky napovídají, že šlo o vyrovnané hlasování.

Všechny hlasy jsme sečetli a komunita rozhodla o tom, kdo se letos s převahou nepřátel vypořádal nejlépe. Jeden granát a pořádně rychlé reakce, to je přesně to, co bylo potřeba k úspěchu. O nejlepší clutch roku 2018 se postaral...

Podívejte se na nejlepší PUBG clutch roku 2018

Aktéra této povedené akce jsme pozvali na krátký rozhovor. Prozradil nám jak moc byla celá akce plánovaná a jakou roli sehrálo štěstíčko. 

Ahoj, díky, že jsi přijal pozvání na krátký rozhovor. Začnu s otázkou, kterou pokládám každému. Čekal jsi, že ti taková akce jednou vyhraje nějaké ocenění? 
Zdravím, vůbec jsem nečekal že bych mohl vyhrát. Neměl jsem moc přehled o tom jak to fungovalo, ale očividně několik lidí hodilo tento klip, který se jim líbil a vyhrál jako nejlepší. Takže se to podařilo urvat. Tímto mockrát děkuji těm, co pro ten klip hlasovali a zasloužili se o to, aby to vyhrál.
Ta situace musela být psychicky docela náročná. Jak těžké pro tebe je zachovat v tak vypjaté chvíli chladnou hlavu?
Když mi do toho nikdo nekecá a já se mohu plně soustředit, tak je to pro mě hračka.
Bylo prvotním cílem trefit granátem všechny tři nepřátele nebo jsi věděl, že budeš muset dorážet?
No, prvotní nápad byl zabít všechny tři hráče pouze granátem. Když jsem viděl, že se tam pár sekund předtím zvedali. Tlačila mě ale zóna, tak jsem se do ní musel napřed dostat a poté přemýšlet nad tím, jak je všechny eliminovat a naštěstí mi to vyšlo tak, že jsem granátem jednoho zabil a druhému ubral přes půl životů. Dostat je potom už nebyl zase tak těžký úkol a naštěstí se mi to povedlo.
Pamatuješ si, co na to spoluhráči? Padla nějaká lichotivá slova na tvoji adresu?
Euforie to byla docela velká, protože nikdo nevěřil tomu, že bych z té situace tu hru mohl celou vyhrát. Podařilo se a díky právě té vyhrané hře jsme si z turnaje odnesli celkově krásné 3.místo a podložky a myšky od Zowie. A samozřejmě, že padla i nějaká lichotivá slova. Byl jsem ale trochu smutný, že to nestačilo na celkové 2 místo.

Ceny pro vítěze

Ani vítěz této kategorie neodejde s prázdnou. Anketu podpořil vývojář hry, tudíž tu na [nick] a další vyhlášené, které představíme tento týden, čekají exkluzivní produkty s motivy PUBG.

Podívejte se na nejlepší PUBG clutch roku 2018
Podívejte se na nejlepší PUBG clutch roku 2018
Podívejte se na nejlepší PUBG clutch roku 2018

Vyhlásili jsme už také nejlepšího hráče a nejlepší turnaj. Zbývají nám tedy už jen vyhlášení dvou kategorií v následujících dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama