Post Malone míří do Apex Legends
i Zdroj: Tore Sætre / Wikimedia Commons / CC-BY-SA-4.0
Gaming Apex Legends Článek Post Malone míří do Apex Legends

Post Malone míří do Apex Legends

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 10. 2023 13:50

Slavný zpěvák má spolupracovat s populární videohrou.

Reklama

Post Malone překvapil své fanoušky oznámením, že se 7. listopadu zúčastní akce v Apex Legends. Video, které sdílel na svém účtu na sociální síti X (dříve Twitter) ukazuje zpěváka, jak leží na podlaze a ptá se: „Může mě někdo oživit?“ Video doprovodil také popiskem, ve kterém uvádí, aby se lidé „připravili na dva týdny chaosu“.

Zatím se ale neví, co přesně studio Respawn Entertainment stojící za populárním battle royale titulem v rámci spolupráce chystá. Spekuluje se o možném herním koncertu, podobně jako jej konaly v konkurenčním Fortnite popové hvězdy Travis Scott a Ariana Grande. Další možností je taky, že Post Malone dostane ve hře vlastní skin.

Z Elona Muska bude streamer. Na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: Blizzard

Z Elona Muska bude streamer. Na jaké hry se můžeme těšit?

Miliony diváků byly svědky testovacího streamu na platformě X (původně Twitter). Elon Musk si na něm zahrál Diablo 4 a měl i…

12. 10. 2023 17:41

Zpěvák Post Malone je s hraním her spojený už dlouho. V roce 2017 byl spolu s rapperem Lil Yachtym jednou z prvních celebrit, které začaly živě vysílat na Twitchi. Rapper je také vášnivým fanouškem stříleček z pohledu první osoby, jako je Call of Duty, ale má rád i battle royale tituly, což z něj dělá ideální volbu pro Apex Legends. Tuto hru mimochodem v průběhu let veřejně chválil.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama