Rockstar rozdává starší tituly v předplatném GTA+
i Zdroj: Rockstar
Gaming Grand Theft Auto V Článek Rockstar rozdává starší tituly v předplatném GTA+

Rockstar rozdává starší tituly v předplatném GTA+

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

30. 3. 2024 16:15

Členství v programu GTA+ poskytuje přístup k značnému množství výhod pro hráče GTA Online. Hráčům na konzolích měsíční předplatné přináší opakující se vklad velkého množství peněz každý měsíc, výhody spojené s vozidly či třeba bonusové nemovitosti. Nyní však Rockstar odhalil novinku, jež pravděpodobně naláká i méně dychtivé hráče GTA Online.

Reklama

I když předplatné není pro každého, fanoušci her od této společnosti by si to tentokrát mohli rozmyslet. Předplatné jim totiž nyní přinese možnost získat hry Red Dead Redemption a Undead Nightmare úplně zdarma.

Společnost Rockstar má na kontě již několik her s impozantním vyprávěním, jež se odehrává v poutavém světě a které vás již po chvíli vtáhne a umožní vám prožít jeden z nejlepších příběhů z herního světa. Tak by teď mohl nejeden hráč pookřát a členství využít, jelikož série her RDR mezi tyto hry rozhodně patří a Undead Nightmare je podceňované rozšíření, které bude stát za objevení.

Dle oficiálního oznámení od Rockstar Games na platformě X (původně Twitter) by nyní tak měly být hry dostupné v GTA+ knihovně všech aktivních předplatitelů na konzolích Playstation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama