Trailer na hru Marvel 1943 ukazuje souboj Black Panthera s Kapitánem
i Zdroj: Marvel
Gaming Článek Trailer na hru Marvel 1943 ukazuje souboj Black Panthera s Kapitánem

Trailer na hru Marvel 1943 ukazuje souboj Black Panthera s Kapitánem

Václav Brixí

Václav Brixí

21. 3. 2024 14:30

Studio Skydynce New Media právě zveřejnilo první trailer na očekávaný titul s Kapitánem Amerikou a Black Pantherem. Hra ponese název Marvel 1943: Rise of Hydra.

Reklama

Nedávno se na internetu objevily nepotvrzené informace o tom, že se nový titul s Kapitánem Amerikou a Black Pantherem bude jmenovat Marvel 1943. Nejnovější trailer, který byl divákům odprezentován v souvislosti s exhibicí nových technologií Unreal Engine 5.4, tuto skutečnost potvrzuje a dokonce přidává podtitul “Rise of Hydra”. Za hrou stojí veteránka ze studia Naughty Dog, Amy Hennig, která je podepsána například pod legendární sérií Uncharted.

Trailer odhaluje příběhové zasazení do okupované Paříže v roce 1943, kterou v té době sužuje řád Hydra ve své nacistické podobě. Podle určitých záběrů a náhledového obrázku je možné, že se hráči v určitých částích podívají i do království Wakandy. Co se týče hlavních postav, prim bude hrát Kapitán Amerika a Black Panther Azzuri, který je dědečkem krále T'Chally známého z populárních filmů od Marvelu. Každý ze superhrdinů pak bude mít k ruce jednoho pomocníka. U Kapitána jím bude Gabriel Jones, který je dle komiksů jedním z původních členů Howling Komanda Nicka Furyho a později agentem SHIELDu. Po boku Black Panthera se pak postaví vedoucí wakandské rozvědky Nanali.

Všechny 4 postavy by měly být podle dostupných informací hratelné. I když by hra na základě počtu protagonistů mohla budit zdání, že bude podporovat kooperaci, není tomu tak. Marvel 1943: Rise of Hydra bude čistě singleplayerovou záležitostí, která se bude soustředit především na vyprávění a hratelnost. Původně mohla hra vzbuzovat dojem, že budou oba superhrdinové spolupracovat, aby svrhli podlý nacistický režim. Trailer však odhaluje, že každý z nich má své vlastní pohnutky a důvody k odboji. Aby toho nebylo málo po Paříži se kromě Steva Rogerse a Azzuriho pohybuje ještě třetí supervoják, který pravděpodobně nemá tak ušlechtilé úmysly, jako naši hrdinové.

Na závěr traileru bylo navíc odhaleno, že  hra vyjde již příští rok na blíže nespecifikované platformy. S velkou pravděpodobností se jí však dočkají jak hráči na PS5, tak vlastníci Xboxu či PC. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama