Random dogs si vybojovali postup přes its joever, Play-off začíná už v sobotu
Esport Valorant Článek Random dogs si vybojovali postup přes its joever, Play-off začíná už v sobotu

Random dogs si vybojovali postup přes its joever, Play-off začíná už v sobotu

Aleš Pelc

Aleš Pelc

15. 9. 2023 16:58

Čtvrtá seźona Grunex Challenge se rychle blíží ke konci, v turnaji už zbývá jen čtveřice celků, která se utká v pavouku Play-off. Favorité a obhájci loňského triumfu z Enterprise jsou rozjetí, dokáže je někdo zastavit?

Reklama

Do posledního dne skupinové fáze nastupovala trojice týmů už s jistotou pokračovaní v semifinále. To se však netýkalo mixů its joever a random dogs. Celky dvou bývalých spoluhráčů z eSuby na sebe narazily v duelu, který měl rozhodnout, kdo bude konečným držitelem čtvrté postupové pozice.

V úterý se PataGodově sestavě vstup do utkání s Enterprise náramně vydařil, proti random dogs tomu tak ale nebylo. Its Joever na Havenu začali za dlouhodobě slabší defenzivní stranu, což soupeřům prospělo. Hitchova parta šla ihned do vedení a polovinu dokončila s čtyřbodovým rozdílem. Přestože se později skóre srovnalo na 9:9, random dogs vytáhli krom silného úvodu i dobrý závěr a vývoj druhé poloviny překlopili ve svůj prospěch. Na Bindu si celky několikrát prohodily vedení, do druhého poločasu se ale i tak šlo za remízového stavu. Klíčovými momenty těsného souboje se staly tři retaky Juggerova týmu v rychlém sledu po době a namířily tak sérii do decideru na Ascent. Třetí mapy se razantně chopili random dogs a přehráli opoziční mix na všech frontách. S výsledkem 13:10, 10:13 a 13:4 míří z rozhodujícího zápasu do Play-off celek zkušeného Hitche.

Poslední střetnutí skupinové části mezi Enterprise a KARMOU nepřineslo mnoho napínavých momentů. Zápas o čest trval dohromady jen necelých 53 minut a totálně si ho podmanili hráči v červenobílém. Na Havenu nechali obhájci loňského titulu svým soupeřům jen jediné kolo, na Lotusu se díky vyhranému pistol roundu zmocnila Dandova pětka kol dvou. Další MVP si do statistik připsal Minny, který sérii dokončil s úctyhodným skóre 41:13.

Do Play-off naskočí přední čtveřice už v sobotu odpoledne. Los pavouku proti sobě staví do úvodního semifinálového duelu od 15 hodin první a čtvrtý seed, tedy Enterprise a random dogs. Celky se potkaly na začátku skupiny, kde mix zaváhal s rozjezdem, nyní má šanci to zkusit znova a výsledek napravit. Očekávané střetnutí mezi eco chálks a KARMOU bude následovat přibližně o 3 hodiny později. V úterním souboji těchto těchto mixů pohodlně zvítězili SHOUTyho svěřenci. Zopakují svůj výkon i o víkendu nebo mají hráči KARMY nějaké eso v rukávu?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama