Rapture Rejects v předběžném přístupu - vyzkoušejte zdarma
Hry zdarma Článek Rapture Rejects v předběžném přístupu - vyzkoušejte zdarma

Rapture Rejects v předběžném přístupu - vyzkoušejte zdarma

Jakub Osička

Jakub Osička

1. 12. 2018 14:50

Šílené a vtipné battle royale ze světa komiksů Cyanide and Happiness konečně přichází na Steam.

Reklama

Šílené a vtipné battle royale ze světa komiksů Cyanide and Happiness konečně přichází na Steam v rámci předběžného přístupu. Konečně si tak můžete i na této platformě dopřát hon za vstupenkou do nebe při blížící se záhubě světa. Získají ji ale jen ti nejsilnější a nejhouževnatější.

Kyanid a Štěstí jako battle royale

Rapture Rejects je opravdu netradiční přírůstek do battle royale žánru, který však musíte brát s pořádnou dávkou nadhledu. Pokud ale milujete sarkastické komiksy, které posloužily jako předloha hry a jejího vizuálu, určitě se dosyta nasmějete. Pokud jste o hře doposud neslyšeli, doporučujeme mrknout na naše dojmy z hraní alpha verze - po publikování této krátké recenze jsem se ještě ke hře několikrát vrátil a mohu potvrdit, že mě stále baví a stále je to výtečná "blbost", která zabaví i na dlouhé hodiny.

 

Stáváte se postavičkou v nelítostném světě, který se blíží ke svému zániku. Úkol je jasný - získejte ty nejlepší a nejbizarnější zbraně a vybavení a pořádně to nandejte svým protihráčům. V nebi je totiž místo jen pro jednoho! Hru si můžete vyzkoušet ZDARMA až do 3. prosince do sedmé hodiny večerní. Automaticky tak získáte i speciální outfit Delberry Dismemberer. Zakoupit si Rapture Rejects můžete na Steamu za 16,79 EUR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama