Rapture Rejects: Vyzkoušejte zdarma nově přístupný DUO mód
Hry zdarma Článek Rapture Rejects: Vyzkoušejte zdarma nově přístupný DUO mód

Rapture Rejects: Vyzkoušejte zdarma nově přístupný DUO mód

Jakub Osička

Jakub Osička

12. 9. 2018 17:28

Netradiční Battle Royale ze světa Cyanide & Happiness v alpha verzi konečně uvádí DUO mód.

Reklama

Netradiční Battle Royale ze světa Cyanide & Happiness v alpha verzi konečně uvádí DUO mód a vy si tak můžete stále zdarma užít spoustu kontroverzního humoru, který je tvůrcům původního komiksu vlastní. Hru Rapture Rejects jsme představovali už v našich dojmech z prvotního alpha-testování a nutno podotknout, že jsme byli nadšení. Jistě - tohle není žádné klasické battle royale a určitě nesedne každému. Naopak při troše nadhledu ale zaperlí výborným sarkastickým humorem, který vám nejednou roztrhá bránici.

Ve dvou se to lépe táhne

Alpha testování nadále pokračuje a vy si dnes, 13.9.2018 od 9:00 do 23:00 vyzkoušet DUO režim - tedy klasickou týmovku o dvou hráčích. Hráči budou do týmů rozdělení náhodně a zahrát si může kdokoliv - ať už jste si hru zakoupili, a tím Alphu zpřístupnili, nebo ne.

Minimálně pro vás, kteří máte rádi komiksy Cyanide & Happiness je tahle hra přímo nutností. Tuhle příležitost si tak rozhodně nenechejte ujít. Více informací najdete také na oficiálním Discordu Rapture Rejects ZDE. Pokud jste ještě o Rapture Rejects neslyšeli, přečtěte si naše dojmy zde a mrkněte na trailer, který vám tuhle šílenost představí v plné parádě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama