Studio Respawn pracuje na hře s Mandalorianem
i Zdroj: Respawn Entertainment
Gaming Článek Studio Respawn pracuje na hře s Mandalorianem

Studio Respawn pracuje na hře s Mandalorianem

Josef Ventrča

Josef Ventrča

17. 2. 2024 09:00

Vývojáři z Respawnu mají pracovat na hře Star Wars Mandalorian. Titul má být v rané fázi vývoje. Svou náplní trochu připomíná dříve vydaný titul pro PlayStation 2 Star Wars: Bounty Hunter.

Reklama

Server Insider Gaming od svých zdrojů zjistil, že společnost Respawn Entertainment stojící za sérií Star Wars Jedi, vyvíjí hru z pohledu první osoby Star Wars Mandalorian. Podle prvních informací je titul teprve v rané fázi vývoje, a tak jeho vydání lze očekávat až za několik let, minimálně za jeden až dva.

Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars

Ubisoft přiblížil, kdy fanoušci mohou očekávat další díl ze série Assassin's Creed. Nedávné spekulace se však přímo…

9. 2. 2024 13:16

Lidé blízcí vývoje novinářům prozradili, že se hráč ujme role mandalorianského lovce, takzvaného Bounty huntera, a úkolem bude chytat různé cíle, zda je doručí živé či mrtvé, bude záležet pouze na nich. Děj se má odehrávat v době, kdy Galaktické impérium ovládá celou galaxii.

Podle informací Jeffa Grubba z VentureBeat bude taky dbán důraz na volný pohyb ve světě, neznamená to však, že bude otevřený svět. Dále má být možné využívat jetpack, který je typickým vybavením postav nájemných lovců. Díky tomu by měly být i bohatší animace samotného pohybu postavy, mezi které patří vertikální skoky, přitahování se k patřičným místům nebo skluzy podobně vypadající jako v Apex Legends.

Zdroje webu Insider Gaming pak uvedly, že hratelnost bude velmi rychlá, a například zdraví postavy se bude regenerovat hlavně na základě postupných zabití nepřátel. Samozřejmostí má být široká škála zbraní a pomůcek, včetně zápěstní rakety, hledí pro označování nepřátel a dalších odměn. Titul bude mít lineární hratelnost a bude se odehrávat na různých planetách.

Z prvního popisu titul svou náplní připomíná v roce 2002 vydanou akční hru Star Wars: Bounty Hunter od LucasArts. V ní se uiživatelé zhostili role lovce odměn Jango Fetta.


 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama